Sakaryaspor-İskenderun FK: 0-0

featured

TFF 2.Lig’de  4 Eylül’de başlayacak olan  2021-2022 sezonu için hazırlıklarını Bolu Abant’ta sürdüren Sakarayaspor üçüncü hazırlık maçını 3.Lig ekiplerinden İskenderun FK ile yaptı. Müsabaka golsüz sona erdi. Daha önce Samsunspor’a 3-2 mağlup olan yeşil siyahlılar Tarsus İdmanyurdu’nu 1-0 mağlup etmişti.

Vonresort Otel sahasında oynanan müsabakaya temsilcimiz Fatih Gülmez, Oğuz Yıldırım, Ümit Kurt, Çağlayan Menderes, Onur Karakabak, Oğuz Kocabal, İrfan Akgün, Ömer Bozan, Onur Toprak, Kadir Arı ve Ali Özgün ilk 11’i ile çıktı. İlk devrede Ali Özgün ve İrfan ile gole yaklaşan yeşil siyahlılar fırsatı değerlendiremeyince ilk devre 0-0 sona erdi.

Her iki takıma ikinci evreye komple kadro değiştirirken yeşil siyahlılar kalede Fatih oyunda kalırken, Arif Kocaman , Eyüpcan Deli Balta,  Hurşit Taşçı, Savaş Yılmaz, Mehmet Özdıraz, Serkan Odabaşoğlu, Azat Tarım, Murat Kaan, Ömer Can Sokullu, Tahir Babaoğlu ikinci yarı oyuna giren isimler oldular. İkinci yarıda iki takımda pozisyon üretmekte zorlanırken yeşil siyahlılar Mehmet Özdıraz’ın ara pasında Tahir Babaoğlu kaleci ile karşı karşıya fırsatı değerlendiremedi. Mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.

Öte yandan  Sakaryaspor,’un Bolu Abant kampında  5 Ağustos Perşembe günü Şanlıurfaspor ile oynayacağı müsabaka iptal edildi.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!