Sakaryaspor ilk kamp 12 temmuzda

featured

Sakaryaspor  ilk kamp 12  temmuzda

İlk kampı bu ayın 12’sinde yapacaklarını açıklayan Genç, “Bizim en büyük eksiğimiz şu an takımın sahada olmaması. Ayın 12’sinde ilk kampı yapacağız. Kampa Rüstemler’de gireceğiz. Ondan sonra bir hafta buradayız. Daha sonra bayram izni vereceğiz. Bayramdan sonra tekrar toplanıp -kamp yeri henüz belli değil- büyük ihtimal Bolu ya da Karatepe olabilir. Kartepe’yi daha çok tercih ediyoruz. Orada yapacağımız hazırlık maçlarına burası yakın olduğu için daha çabuk seyirci götürüp bir an önce Sakarya halkıyla Sakaryaspor futbol takımını kaynaştırmak istiyoruz.” şeklinde konuştu

Bu seneki kadroyla ilgili konuşan Genç, “Hocamızın oynatmak istediği oyun tarzına uygun stoperler arıyoruz. Kadro planlamamızı ona göre yapıyoruz.Ali Özgün ile bu sene devam etmeyi düşünüyoruz. Geçtiğimiz yıldan düşündüğümüz kadro yapılanmasına göre sadece Ali Özgün kalacak. Aynı kalitede bir santrafor daha alacağız. 3 tane iyi stoper ve bir de alternatif sağ bek ve 8 numara açığımız var. Kampa gidelim, görüştüğümüz oyuncular var. Kampa kadar 3-4 tane daha transfer yapacağımızı düşünüyorum” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!