Sakaryaspor ile Kırşehir Belediyespor taraftarları kahvaltıda birliktelik mesajı verdi

featured

Sakaryaspor ile Kırşehir Belediyespor taraftarları kahvaltıda birliktelik mesajı verdi

Fair Play ev sahipliği

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin misafirleri olarak Kırşehir Belediyespor Diriliş Taraftar Grubu’nu kahvaltı ile karşılandı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin adına Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Recep Yeşil’in ev sahipliğini yaptığı organizasyonda Sakaryaspor’un taraftarlardan Sorumlu Yöneticisi Sercan Erkan ile Sakaryaspor Tribün Liderlerinden Fatih Şimşek ve Yeşil-Siyah sevdalılarının yanı sıra, Kırşehir Diriliş Grubu’ndan Bekir Adıgüzel, Zülfikar Karakılıç, Doğan Özbek ve taraftarları Sakarya Kırşehir Dostluğuna imza attı. Kardeşlik iklimi olarak adlandırılan ve Kırşehir taraftarlar grubunun başlattığı, misafir ekip tribünleri ile kaynaşarak kahvaltı programında futbolun güzelliği ortaya çıkartıyor. Sakarya’dan dalga dalga Fair Play ve kardeşliğin yayılması dileklerini ileten Sakarya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Recep Yeşil, ” Kardeşlerimiz, huzur şehri ve huzur adası Sakarya’ya hoş geldiler. Futbolun ve sporun güzellikleri bu şekilde ortaya çıkartmak örnek bir davranıştır. Bu kıvılcım dalga dalga tüm Anadolu ve ülkeye yayılmasını arzu ederim. Futbol bir spordan ziyade bir turizm ve ekonomik hareketlilik demektir. Taraflar maçlara giderken gelirken harcama yaparak ekonomiye katkı veriyorlar. Artık kırgınlıklar son bulsun futbol sadece bir oyundur ve dostluktur, bunu unutmayalım. Tüm ekiplere başarılar diliyorum. Aynı anda kültürel açıdan Batıdan Anadolu’ya tanınması, birlik ve beraberlik kardeşlik oluşturmak düşüncesiyle Sakarya ve Kırşehir taraftarlarına öncülük yapan tüm genç kardeşlerimizi, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce adına gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!