Sakaryaspor Her Maç Daha İyi Olacak

featured

Sakaryaspor Her Maç Daha İyi Olacak

Sezonun 2. yarısına Yomraspor galibiyeti ile başlayan Sakaryaspor kafilesini ziyaret eden Başkan Toçoğlu, “İnşallah çıtayı her maç daha da yükselterek, galibiyet serisi yakalayacağız. Her maçı son maçımız gibi oynayacağız” dedi. Toçoğlu transfer çalışmalarına ilişkin ise, “Sakaryaspor köklü bir kulüp, büyük bir camia. Bu sorumluluğu taşıyabilecek oyuncularla ilgili görüşmeler devam ediyor” ifadelerini kullandı.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ligde 2. yarıya 2-1’lik Yomraspor galibiyeti ile başlayan Sakaryaspor kafilesini ziyaret etti. Rüstemler Tesisleri’nde yönetici ve futbolcular ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, galibiyet serisinin devam etmesini arzuladıklarını ifade etti. Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın’dan son gelişmeleri de alan Toçoğlu, ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulundu.

 

Çıta Daha da Yukarıya

Başkan Zeki Toçoğlu, şunları söyledi; “Sakaryasporumuz ligde sezonun 2. yarısına 3 puanlık bir başlangıç yaptı. Hem galibiyetten ötürü ekibimizi kutlamak hem de Kulüp Başkanımız Selahattin Aydın ve yöneticiler ile durum değerlendirmesi yapmak üzere takımı ziyaret ettik. Öncelikle bir kez daha ekibimizi Yomra galibiyetinden ötürü yürekten kutluyorum. İnşallah çıtayı her maç daha da yükselterek, galibiyet serisi yakalayacağız. Sakaryaspor her maç daha da iyi bir oyun ortaya koyacak.”

 

Rehavete Yer Yok

“Aydın’dan takımın son durumu ile ilgili bilgiler de aldım. 3 puanlık güzel bir başlangıçtan dolayı motivasyon olarak daha da iyi durumdayız. Tabi bu bizi asla rehavete sevk edemez. Daha önümüzde birçok maç var. Her maçı son maçımız gibi oynayacağız. Takıma yeni katılan arkadaşlarımızın uyum sorununu tamamıyla atlatmasının ardından sahada daha güçlü ve mücadeleci bir Sakaryaspor olacak.”

 

Önemli Olan Sakaryaspor’dur

“Transfer konusunda da Aydın’la istişarelerde bulunduk. Elazığsporlu genç futbolcu Ömer Yıldız ile ilgili temaslar sürüyor. Sakaryaspor’un her zaman için bir b planı vardır. Sakaryaspor köklü bir kulüp, büyük bir camia. Bu sorumluluğu taşıyabilecek oyuncularla ilgili görüşmeler devam ediyor. Ne olursa olsun önemli olanın Sakaryaspor olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Aynı aşk ve şevkle şehrin takımına sahip çıkmaya devam edelim. Allah’ın izniyle sezon sonunda şampiyonluğu hep birlikte yaşayacağız.”

zeki selo

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!