Sakaryaspor-Hekimoğlu Trabzon

featured

Sakaryaspor-Hekimoğlu Trabzon

2.Lig Kırmızı Grupta bu hafta sadece Yeşil Siyahlı taraftarlarının değil tüm ekiplerin gözü kulağı Sakaryaspor-Hekimoğlu karşılaşmasında olacak. Zirve yarışında temsilcimiz kritik bir mücadele verecek

Sakaryaspor, TFF 2.Lig’in 8’inci haftasında kendi sahasında Hekimoğlu Trabzon’u konuk edecek. Pazar günü Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak olan müsabaka saat 16:30’da başlayacak. Müsabakayı Adana bölgesi klasman hakemi Tarık Güldal yönetecek. Güldal’ın yardımcılıklarını Fatih Karatağ ve Necmi Demir yaparken müsabakanın dördüncü hakemi ise Doğukan Yıldırım olacak.

ZİRVENİN ORTAĞI
Yeşil Siyahlıların yarın kendi sahasında konuk edeceği Hekimoğlu Trabzon, Vanspor ve Sivas Belediyespor ile birlikte 17’şer puan ile zirveyi paylaşıyor. Sakaryaspor ile birlikte namağlup 4 takım arasında yer alan Hekimoğlu geçtiğimiz sezon yarışa play-off yarı finalinde veda etmişti. Ligde geride kalan 7 maçta 4 beraberlik 3 galibiyet alan temsilcimiz bu zorlu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılarak zirve tırmanışını sürdürmek ve yarıştaki rakibine üstünlük sağlamak istiyor.

5’İNCİ RANDEVU
TFF 2.Lig’in 8’inci haftasında şampiyonluk yarışı için karşı karşıya gelecek olan Sakaryaspor ve Hekimoğlu Trabzon daha önce profesyonel liglerde daha önce 4 kez karşı karşıya geldi. Bu müsabakalarda iki takım arasında eşitlik bulunuyor.
Hekimoğlu Trabzon ve Sakaryaspor daha önce 3.Lig’de 4 kez karşı karşıya gelmişti. Konuk ekibin Düzyurtspor adı ile mücadele ettiği 3.Lig’de 2013-2014 ve 2017-2018 sezonlarında gerçekleşen müsabakalarda Sakaryaspor 2 kez galip gelirken rakibine 2 kez de mağlup olmuştu. Düzyurtspor 2019 yılından sonra isim değişikliğine giderek adını Hekimoğlu Trabzon olarak değiştirmişti.

BİLETLER SATIŞTA
Sakaryaspor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta sezonun 8’inci maçında Hekimoğlu Trabzon’u konuk edeceği karşılaşmanın biletleri dün satışa çıktı.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre Hekimoğlu Trabzon maçına üst tribünler seyirciye açılmayacağı belirtilirken kale arkası alt 20, Maraton alt 30, Numaralı Tribün alt 60 TL olurken Vip Tribün bileti ise 100 TL olarak açıklandı. Bugün 11-20:00 saatleri arasında Dükkan54 yanındaki gişeden satılacak olan biletler maç günü ise müsabakanın oynanacağı Atatürk Stadı gişelerinde satılacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!