Sakaryaspor, hazırlıklara başladı

featured

Sakaryaspor, hazırlıklara başladı

Koronavirüs salgını sebebiyle lige verilen arada karantina kurallarına uyan ve bu süreyi evlerinde çalışarak geçiren Sakaryasporlu futbolcular bugün sahaya indi.

BAŞLADI

Sakaryaspor 1.5 ay sonra sahalara geri döndü. Koronavirüs salgını sürecinde yeşil-siyahlılar uzun bir aradan sonra ilk kez Rüstemler Tesisleri’nde bir araya geldi. Teknik Direktör Şaban Yıldırım komutasında ilk idman hafif tempoda gruplar halinde gerçekleştirildi. İstanbul’da karantinada olan Rıdvan Bingöl’ün yanı sıra Almanya’dan henüz dönemeyen Barış Örücü ile Denis Taşkesen idmana çıkmadı.

MESAFE

  1. hijyenik bir şekilde tutulurken futbolcular ise gruplar halinde birbirinden mesafeli bir şekilde çalıştılar. Yeşil-Siyahlı ekibimiz ilk hafta antrenman sürecini gruplar halinde geçirecek ve ardından yavaş yavaş takım çalışmalarına başlayacaklar. Liglerin ne zaman başlayacağını merakla bekleyen teknik heyete ve futbolcular bu hazırlık sürecini en iyi şekilde değerlendirmeyi hedefliyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!