SAKARYASPOR-HACETTEPESPOR:

featured

Hacettepe karşısında zorlanan Sakaryaspor her şeye rağmen Berk İsmail’in golüyle altın değerinde üç puanın sahibi oldu. Rakiplerin puan kaybettiği haftada Sakaryaspor yeniden ligin zirvesine oturdu.

BERK’TEN ALTIN VURUŞ

Sakaryaspor, ligin 20’nci haftasında Hacettepe ile karşı karşıya geldi. Hacettepe karşısında maça tutuk başlayan Sakaryaspor rakip kalede pozisyon üretmekte zorlandı. 37’nci dakikada kaleci Oğuz Çalışkan yüzde yüzlük golü engellerken Sakaryaspor aradığı golü 45’te Berk İsmail Ünsal ile buldu. Yeşil-Siyahlı ekibimiz soyunma odasına 1-0 önde girdi. İkinci yarıda da istediği futbolu sahaya yansıtamayan Sakaryaspor, 1-0’lık skoru korumayı başardı ve 20’nci hafta sonunda altın değerinde bir galibiyete imza attı.

44 PUANLA ZİVEDEYİZ

Hacettepe maçı öncesinde şampiyonluk yarışındaki rakiplerimizden sevindirici skorlar geldi. Samsunspor, Sarıyer, Keçiörengücü ve Kastamonuspor’un puan kaybettiği haftayı çok iyi değerlendiren Sakaryaspor iki hafta aradan sonra TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta liderliği Sarıyer’den geri aldı. 44 puanla yeniden zirveye çıkan Sakaryaspor’da maç sonu büyük bir sevinç yaşandı. Şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşan Sakaryaspor, 20’nci haftanın en avantajlı takımı oldu.

Lig bize çalıştı

İlk 5’te yer alan 4 takım (Sarıyer, Samsun, Keçiören, Kastamonu) kaybedince Hacettepe galibiyeti 15 puan değerinde oldu.

Cumartesi günü Samsunspor İstanbul’da Sancaktepe Belediyespor’a 1-0 yenilmişti, dün lider Sarıyer Diyarbakır’da Amed’e 2-1, Keçiörengücü deplasmanda Gümüşhanespor’a 1-0, Kastamonuspor ise Ankara’da Ankara Demirspor’a 2-0 yenildi. Böylece 2. Lig Beyaz Grup’ta 20. hafta sonuçları istediğimiz gibi oldu, Hacettepespor’u tek golle deviren Sakaryaspor en yakın rakibine 2 puan fark atarak liderlik koltuğuna geri döndü. Sakaryaspor 21. hafta deplasmanda Utaş Uşakspor’a konuk olacak, korkmuyoruz. *

SAKARYASPOR: 1-HACETTEPESPOR: 0

STAT: Sakarya Atatürk

HAKEMLER: Çağdaş Altay ** Mehmet Kağan ** Mehmet Emin **

 SAKARYASPOR: Oğuz *** Canberk *** Hakkı Can *** Berkaycan *** Alper *** Oğuz *** Serkan *** (Dk.79 Savaş **) Ferhat *** Zahit *** (Dk.90 Furkan *) Berk İsmail *** İlyas ** (Dk.62 Hacı Ömer *)

TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Ertekin

HACETTEPE: Burak ** Berat ** Arda ** Rahmi ** Mehmet ** Serdarcan ** Furkan * (Dk.26 Mustafa *) Hüseyin ** Yağız ** Çayan ** (Dk.81 Furkan *) Metehan ** (Dk.60 Ali *)

TEKNİK DİREKTÖR: Veyis Kanber

SARI KARTLAR: Furkan Ünsal, Mehmet Tuğrul, Mustafa Seyhan, Furkan Temir (Hacettepe), Berkay Can Değirmencioğlu, Hacı Ömer Doğru (Sakaryaspor)

GOL: Dk.45 Berk İsmail (Sakaryaspor)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!