Sakaryaspor-Gençlerbirliği: 2-1

featured

Spor Toto 1.Lig’in 18’nci haftasında Sakaryaspor, Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Lig’de ilk yarının son maçına çıkan yeşil-siyahlılar kendi sahasında Ankara ekibini 2-1 yenerek devre arası tatiline moralli bir şekilde girmiş oldu. Yeşil-Siyahlı ekibimiz bu galibiyetle puanını 25’e yükseltti.

İLK YARI 1-1 SONA ERDİ!

Sakaryaspor 16’ncı dakikada golü buldu. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Nalepa ortayı yaptı. Ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Hurşit, topu arka direğe çevirdi. Ceza alanı içi sağ çaprazında yeniden topu kontrol eden Nalepa bu kez yerden ortaladı. Kale sahası içi sağ çaprazında bulunan Kassongo’nun vuruşunda top kaleci Übeyd’den döndü. Daha sonra Kassongo bir kez daha vurdu ve meşin yuvarlak, Übeyd’in solundan ağlara gitti.

Bu golden 10 dakika sonra konuk takım beraberliği sağladı. Belyaev’in pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topu kontrol eden Barış Alıcı sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlak uzak köşeden ağlara gitti. Karşılaşmada ilk yarı 1-1 sona erdi.

METEHAN KENDİ KALESİNE ATTI

Maçın ikinci yarısında üstünlük golünü bulmak için uğraşan Sakaryaspor, 79’da aradığı golü buldu. Sakaryaspor atağında soldan Hurşit Taşçı’nın ortasında ceza sahası için Metehan Mert ters bir kafa vuruşu ile topu kendi ağlarına gönderdi ve Sakaryaspor maçta 2-1’lik üstünlüğü sağladı.

25 PUANLA BİTİRDİK

Maçın kalan bölümlerinde başka gol olmadı ve Sakaryaspor keni sahasındaki seriyi sürdürerek Gençlerbirliği engelini 2-1’lik galibiyetle geçti. Yeşil-Siyahlı temsilcimiz bu galibiyetle puanını 25 yaptı.. Öte yandan Sakaryaspor ligde ilk yarının son haftasını BAY olarak geçirecek.

İŞTE MÜSABAKANIN 11’LERİ:

SAKARYASPOR

1. FURKAN KÖSE

4. KABONGO KASONGO

12. ISAAC DONKOR

14. MICHAL JAN NALEPA

17. HÜSAMETTİN TUT

18. HAKAN YAVUZ

20. HIFSULLAH İSMAİL ERDOĞAN

22. DENI MILOSEVIC

23. OZAN SOL

77. HURŞİT TAŞCI

80. ÜMİT KURT

Yedekler

35. CİHAN TOPALOĞLU

3. ÇAĞLAYAN MENDERES

6. EMİRHAN AYDOĞAN

7. KAIYNE RIVER WOOLERY

9. PATRICK BANZA KANIANGA

10. BURAK SÜLEYMAN

19. HÜSEYİN CAN ÖZTÜRK

33. BERAT ONUR PINAR

75. BERKAY KURUBACAK

91. ALİHAN GÜMÜŞ

GENÇLERBİRLİĞİ

İlk 11

44. ÜBEYD ADIYAMAN

4. METEHAN MERT

5. MERT KULA

6. GÖKHAN GÜL

74. HÜSEYİNCAN KIRIKCI

22. AKSEL AKTAŞ

11. SAMİ GÖKHAN ALTIPARMAK

17. BARIŞ ALICI

20. ABDULLAH ŞAHİNDERE

21. OLEKSANDR BIELIAIEV

12. ATABERK GÖK

Yedekler

99. ATALAY GÖKÇE

15. DOĞUKAN TAŞCI

14. ZAFER GÖKTUĞ ERDEM

19. SEYİT ALİ KAHYA

16. İBRAHİM BARAN KAYİKCİ

25. ERALP AYDIN

28. BARAN BAŞYİĞİT

29. KAĞAN ÖZKAN

88. ULUSOY MERT KABASAKAL

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!