Sakaryaspor-Erzurumspor: 2-0

featured

Sakaryaspor, TFF 1.Lig’in 16.haftasında sahasında Erzurumspor’u konuk etti.Yeşil Siyahlılar 2017 yılında hizmete açılan Sakarya Atatürk Stadı’nda oynadığı 100’üncü maçından 2-0 galibiyet ile ayrıldı

Sakaryaspor, TFF 1.Lig’in 16.haftasında sahasında Erzurumspor’u konuk etti.Yeşil Siyahlılar 2017 yılında hizmete açılan Sakarya Atatürk Stadı’nda oynadığı 100’üncü maçından 2-0 galibiyet ile ayrıldı. Karşılaşmanın ilk devresinde vasat bir oyun sergileyen yeşil siyahlılar ikinci yarıda yaptığı Burak Süleyman ve Kabongo Kasongo değişikliklerinin meyvesini aldı ve bu oyuncuların attığı iki golle kazanan taraf oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk 2 Orhan’ın sağ kanattan ortasında ön direkte Eren Tozlu çaprazdan şutunu çekti top kaleci Cihan’ın müdahalesi ile dışarı çıktı

Dk 8 Orta alandan başlayan Sakaryaspor atağında Serkan uzak mesafeden sert bir şut çekti. Top az farkla auta gitti.

Dk 9 Sağ kanattan gelişen atakta konuk ekipte Muhammed Furkan’ın ceza sahası içerisine orta yerden sekerek direkten döndü dönen topa Mikhael Rosheuvel  vuruşu savunmanın müdahalesi ile kornere gitti.

Dk 12 Sağ kanattan başlayan Erzurum atağında  Donkor’un zamanlama hatasında Eren Tozlu kaleci cihan ile karşı karşıya kaldı. Savunmada ikiye bir yakalanırken Eren Tozlu kendi vurmak yerine Mikhael Rosheuvel’a vermeyi tercih etti. Kaleci Cihan zamanında çıkarak açıyı kapattı ve mutlak bir golü önledi

Dk 33 Serkan’ın sağ kanattan yaptığı ortada penaltı noktası üzerinden topla buluşan Hurşit’in vuruşu farklı şekilde auta gitti.

Dk 40 Sol kanattan gelişen Erzurum atağında Eren Tozlu ve Mikhael Rosheuvel duvar pası ile ceza sahasına girdi.  Eren çaprazdan şutunda kaleci Cihan gole izin vermedi.

Dk 61 Erzurumspor’un kullandığı köşe atışında kaleci Cihan topu elinden kaçırdı. Topu bir anda önünde bulan Eren’in vuruşu üstten auta gitti.

GOOOLLL Dk 75 Burak Süleyman’ın kullandığı köşe atışında Kabongo Kasongo kafa ile topu ağlara gönderdi 1-0

GOOOLLL Dk 90 Roshi ile kontra atağa çıkan Sakaryaspor’da onun pasında topla buluşan Burak Süleyman ceza sahası içerisinden sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi 2-0

Sakaryaspor-Erzurumspor: 2-0

Stad: Sakarya Atatürk

Hakemler: Mehmet Türkmen, Erkan Akbulut, Murat Şener

Sakaryaspor: Cihan Topaloğlu, Isaac Donkor, Hüsamettin Tut, İsmail Erdoğan, Hurşit Taşcı (Dk 73 Miloseviç), Ümit Kurt, Serkan Odabaşoğlu, Emirhan Aydoğan (Dk 59 Kabongo Kassongo), Hakan Yavuz, Odise Roshi, Artem Kravets (Dk Burak Süleyman)

T.Direktör Serkan Özbalta

Erzurumspor: Göktuğ Bakırbaş,Mustafa Akbaş, Mustafa Yumlu, Cengizhan Bayrak, Orhan Ovacıklı, Batuhan Artarslan, Muhammed Furkan Özhan, Alican Özfesli, Estrela,Eren Tozlu ,Mikhael Rosheuvel (Dk 81 Ufuk Budak)

T.Direktör: Muzaffer Bilazer

Gol: Dk 73 Kabongo Kasongo  Dk 90 Burak Süleyman (Sakaryaspor)

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!