SAKARYASPOR: DİYARBEKİRSPOR:0-0

featured

İYİ UYKULAR 0-0

Sakaryaspor geride kalan 4 karşılaşmadan 1 Yenilgi ve 3 Beraberlik alarak çıktığı Diyarbekispor maçında yine kötü bir futbol oynayarak hem taraftarları çıldırttı, hem de sahadan bir puanla ayrılarak gelecek hatalar için hiç te ümit vermedi.Bu karşılaşmada da sarı kart gören Doğan Seçkin kart sınırını doldurdu.

YA YAVUZ OLMASAYDI !

Spor Toto 3. Ligde 14’üncü haftada temsilcimiz Sakaryaspor dün Sakarya Atatürk Stadında Diyarbekirspor’u ağırladı. Yeşil siyahlı temsilcimiz galibiyet için çıktığı Diyarbekir karşısında oynadığı kötü ve etkisiz futbolla  beklediği sonucu alamadı. Karşılaşma 0-0 sona ererken, Sakaryaspor bu haftayı da 2 puan kayıpla kapattı. Maçın başından sonuna kadar tutuk ve kararsız  bir futbol sergileyen yeşil-siyahlılar maç bitiminde bu kötü futbol nedeniyle protesto edilirken, kaleci Yavuz Eraydın ise seyirciden tek alkış alan futbolcuydu.

STAT: Sakarya Atatürk

HAKEMLER: Hasbi Dede**, Uğur Baş**, Orhan Türkoğlu**

SAKARYASPOR: Yavuz Eraydın**, Fikret Topaloğlu*, Nedim Köseoğlu*, Sertaç Eren*, Canberk*, Hakan Çalışkan* (Dk.54 Sadullah*), Adnan Güngör*, Mustafa Cevahir* (Dk.83 Mustafa Akgün*) Burak Göksel* (Dk.60 Hacı Ömer*), Doğan Seçkin*, Feyyaz Aydil*

DİYARBEKİRSPOR: Onur Bilgin*, Erdinç Karakaş*, Barış Ataş*, Enis Gül*, Tunç Murat Behram** (Dk.90 Abdurrahman?), Serdar Cansu**, Gökhan Çakır*, Erhan Kurt** (Dk.87 İbrahim?), Fahrettin Bıyıklı*, Umut Aslan* (Dk.46 Mert Somay*), Mehmet Özdıraz**

SARI KARTLAR: Umut Aslan, Mehmet Özdıraz, Barış Ataş, Erhan Kurt (Diyarbekirspor) Sadullah, Doğan Seçkin, Fikret Topaloğlu (Sakaryaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR Dk.2 Sağdan gelişen Sakaryaspor atağında Hakan Çalışkan sıfıra kadar indi ortasını yaptı. Ön direkte kafayı Feyyaz vurdu top yan ağlarda kaldı. Dk.9 Sağ kanattan Doğan Seçkin’in kullandığı kornere ön direkte Adnan Güngör kafayı vurdu kaleci çizgi üzerinden topu çeldi. Dk.31 Gelişen Diyarbekir atağında sağ çaprazda ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kalan Mehmet Özdıraz’ın vuruşunu kaleci Yavuz son anda köşeden kornere çeldi.

İKİNCİ  YARI Dk.46 Diyarbekirspor’da Umut Aslan’ın yerine Mert Somay oyunda. Dk.60 Sakaryaspor’da Burak Göksel’in yerine Hacı Ömer oyunda. Dk.68 Sağdan gelişen Diyarbekir atağında ceza sahası içinde tola buluşan Serdar çaprazdan sert vurdu kaleci Yavuz topu kornere çeldi. Dk.83 Sakaryaspor’da Mustafa Cevahir’in yerine Mustafa Akgün oyunda. Dk.90 Diyarbekirspor’da Tunç Murat’ın yerine Abdurrahman oyunda. Dk.87 Diyarbekirspor’da Erhan Kurt’un yerine İbrahim Konuksever oyunda.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!