Sakaryaspor deplasmanda Bayburt İl Özel İdarespor’un konuk olacak

featured

Misli.com 2.Ligin 14’ncü hafta erteleme karşılaşmasında yarın deplasmanda Bayburt İl Özel İdarespor’un konuğu olacak Sakaryaspor hazırlıklarını tamamladı.

Ligde oynayacağı iki erteleme maçının ilkinde Bayburt deplasmanında üç puana uzanmayı amaçlayan Sakaryaspor bu maça 4 eksikle çıkacak. Kart cezalıları Alpay Koçaklı ve Devrim Taşkaya’nın yanı sıra Ümit Yasin Arslan’da sakatlığı nedeniyle kritik maçta forma giyemeyecek. Mehmet Boztepe ise ağrıları tam olarak geçmemesine rağmen kafileye dahil edildi. Önemli eksiklerine rağmen takımına güveni tam olan genç teknik adam Murat Balaban, üç puanı alacaklarına inanıyor.

Sakaryaspor, erteleme maçı için bugün 12.00’da Erzurum’a uçacak oradan da karayoluyla Bayburt’a giderek kampa girecek. Yeşil-Siyahlı ekibimiz maçın ardından aynı gün saat 20.00 uçağıyla ilimize dönerek 17 Ocak Pazar günü 13.00’da sahasında oynayacağı Serik Belediyespor maçı  hazırlıklarına başlayacak. Sakaryaspor’da hedef her iki maçtan da üç puanla ayrılmayı başarmak. Yeşil-Siyahlı ekibimizin kafilesi 21 oyuncudan oluşuyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!