Sakaryaspor Demokrasi Nöbetinde

featured

Sakaryaspor Demokrasi Nöbetinde

Sakarya Demokrasi Meydanı Bolu kampından dönen Sakaryaspor kafilesini ağırladı. Programda konuşan Kulüp Başkanı İsmail Gürses, “Doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle bu milletin birliğini ve beraberliğini bozmaya dün olduğu gibi bugünde kimsenin gücü yetmeyecektir. Hepimiz tek devletin bireyleriyiz” derken Aytaç Ak ise; “Ben inanırım ki her şerde bir hayır vardır. Bu şer gibi gözüken olayda da çok güzel hayırlar çıkacaktır” dedi.

Sakarya’da vatandaşlar FETÖ/PDY’ye bağlı bir grup askerin darbe girişimine karşı demokrasi nöbetini aralıksız sürdürüyor. 15 Temmuz’dan bu yana direnişin simgesi haline gelen Demokrasi Meydanı bu kez Bolu kampından dönen Sakaryaspor yönetim kurulunu, teknik ekibi ve oyuncularını misafir etti. Darbeye karşı tek yürek olan Sakaryaspor kafilesi, demokrasi ve özgürlük mesajları verdi.

Tek Devletin Bireyleriyiz

Programda konuşan Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses, “Doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle bu milletin birliğini ve beraberliğini bozmaya dün olduğu gibi bugünde kimsenin gücü yetmeyecektir. Hepimiz tek devletin bireyleriyiz” derken Sportif Direktör Özcan Kızıltan, “Sizleri böyle coşkulu ve kararlı olduğunuz sürece ne ülkemizin ne de şehrimizin sırtı yere gelmez. Ülkemizi kimse bozamaz, yıkamaz” ve oyuncular adına konuşan Aytaç Ak, “Ben inanırım ki her şerde bir hayır vardır. Bu şer gibi gözüken olayda da çok güzel hayırlar çıkacaktır. Bu birlikteliği görmek çok güzel. Bizde Sakaryaspor olarak birlikteyiz, daima birlikte olacağız” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!