SAKARYASPOR DARICA HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

featured

SAKARYASPOR DARICA HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Sakaryaspor Spor Toto 3. Lig’in 25. Haftasında karşılaşacağı Darıca Gençlerbirliği mücadelesinin hazırlıklarına başladı.

OSMAN ÖZDEMİR’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Hazırlıklar öncesinde Teknik Direktör Osman Özdemir basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Osman Özdemir; “Bundan sonra oynacağımız maçlardaki performans daha belirleyici olacak kafamızda bir düşünce var. Bu düşünceyi sezon sonunda gerçekleştirebilir miyiz açıkcası bilemiyorum ama onun için mücadele ediyoruz. Bütün dikkatimiz bu konuda devam edecek inşallah bu oynadığımız üç maçtaki neticeleri bundan sonrada alırız.” Dedi. Sakaryaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, 3’te 3 yapmanın gururunu ve onurunu yaşadığını söylerken, “Bu başarı tüm ekibindir ama asıl önemlisi olan bu filmin sonu, yani lig sonundaki şampiyonluğumuzdur” dedi

İYİ GÜNLER İLERİDE !

Teknik Direktör Osman Özdemir’le ligde çıkış yakalayan Sakaryaspor, Sultanbeyli ve Payas’ın ardından Elaziz Belediyespor’u da affetmedi. Yeşil-Siyahlı temsilcimiz şampiyonluk yarışına devam ediyor

ÖZDEMİR FARKI ORTAYA ÇIKTI

Sakaryaspor, tecrübeli teknik adam Osman Özdemir’in takımın başına geçmesiyle seri galibiyetlere başladı. Sultanbeyli ve Payasspor’un ardından Elaziz Belediyespor’u da 4-0’lık faklı skorla deviren Sakaryaspor 3’te 3 yaparak zirve yarışını sürdürdü. Özdemir komutasında iyi bir hava yakalayan yeşil-siyahlı ekibimizde yüzler gülüyor. Son üç maçta 9 puan toplayan Sakaryaspor, rakip filelere 9 gol atarken kalesinde ise sadece 1 gol gördü.

DARICA’YA ODAKLANDIK

Spor Toto 3. Ligde üst üste 3 maçtan galibiyetle ayrılarak yeniden havaya giren Sakaryaspor’da moraller yerindeyken, Darıca müsabakasına odaklanmış durumdayız.

MORALLER YERİNE GELDİ

Temsilcimiz Sakaryaspor’un ligde çıktığı son 3 müsabakadan 9 puanla ayrılmasının ardından camia yeniden havaya girdi. Ligde 45 puanı bulunan ve 3’ncü sıradaki yerini sağlamlaştıran yeşil-siyahlı temsilcimiz, ligin 25’nci haftasında deplasmanda oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği maçından da aynı sonuçla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Temsilcimiz Sakaryaspor, 4-0’lık Elaziz Belediye müsabakasını unutarak ligin 25. haftasında deplasmanda oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği müsabakasına odaklanıyor. Pazar günkü maç ekibimizin zirve mücadelesi için son bir şans olacakken, bu maçtan alınan 3 puan Sakaryaspor’u daha da kenetleyecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!