Sakaryaspor çok şey değil, her şey..

SANTRA

Sakaryaspor çok şey

değil, her şey..

Bana gönül koyan Sakaryaspor teknik patronu Engin Korukır’la cumartesi günü uzun uzun konuştuk, yediğimiz içtiğimiz bizim olsun, dün gördüklerimiz güzeldi..

Hocam, ben transfere kapalı Sakaryaspor’da yöneticilik yaptım.. Sakaryaspor 4 yıl önce Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun girişimleriyle iş adamı Orhan Kocabıyık’tan kopardığı 5 milyonla transferi açmasa bugün ne Sakaryaspor vardı, ne sen, ne ben..

Şükürler olsun, güzel günlere..

Çok yaşa Sakaryaspor..

Sakaryaspor bu şehir için çok şey değil, her şey..

İşte NTV’de Zeki Toçoğlu, ilk soru Sakaryaspor.. 11 Mart’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şehre gelecek, yollar güzel olmuş demeden önce Sakaryaspor’u soracak, adım gibi eminim..

Sen bilmezsin hocam, Sakaryaspor yenildiğinde senin kadar bende üzülürüm, kahveye çıkmam, çayı evde içerim, “Ne oldu senin Sakaryaspor’una?” sorusunu duymamak için..

Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’na çok yakışan 4-0’ın öyküsüne gelince..

Öğrencilerden kurulu mehter takımı 4-0’a ayrı bir renk katarken 4-0’ın rahatlığıyla son derece huzurlu bir fotoğraf veren Sakaryaspor teknik patronu Engin Korukır’ın maç sonrası açıklamaları davullarla zurnalarla kesildi..

Talha Mayhoş ve Ramazan Çevik farklı skoru güzel oyuna bağlarken Eski başbakan Ahmet Davutoğlu kalabalık bir grupla Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’na geldi..

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay 4 gollü maçı izleyenler arasındaydı, Sakaryaspor dört köşe, tribünler coşkulu..

İşte bu, ne güzel fotoğraf bu..

Tribünlerin sesine kulak veren Sakaryaspor teknik patronu Engin Korukır en baba stoper Ramazan Sal’ı keserek defansa Cenk’le akort yaparken Ramazan Sal’ın 10’da birine oynayan Burak Bekaroğlu bu takımın birinci stoperidir, aynı ucuzlukta Cenk Kaplan cuk oturdu..

Forvette Batuhan’la başlamak Mahir’in süper bir hamle gücü olduğunu gösterir, bravo hocam..

Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses haftanın ilk idmanında “Urfa sende Batuhan” dedi ama Şanlıurfaspor’u takım oyunuyla yendik..

Şanlıurfaspor’da 25 forma nolu Feridun vardı, Sakaryaspor yüzde 90..

Biraz Serdar, biraz Ferhat 4-0’la dağları delen Sakaryaspor’un vasatın altında kalan oyuncuları olarak göz tırmalarken bir gol, bir asistle Talha sahanın yıldızı..

Sakaryaspor’un bu patlaması 5 parasız çıktığımız ancak 5 golle kazandığımız Niğde Belediyespor maçını anımsatırken para mevsuzu ne oldu, bizim konumuz değil!.

Aldığımız haberler Pendik primlerine de Başkan İsmail Gürses’in kesik attığı yönünde!.

Ancak bu kulübün muhasebecisi var, başkanı var, yönetimi var, arzular şelale..

Sakaryaspor 4-0’la gösterdi ki şampiyonluk umutları ölmedi, yenilsek bile bu takım ilk 5’i kaçırmazdı, bakın fikstüre..

Ancak Sakarya’da ne zaman güneş açıyor, ne zaman yağmur var, biz bilmiyoruz, başkan bilir, tebrikler Sakaryaspor..

Batuhan-Mahir değişikliği farkı doğurdu..

Dip not, İzmir’li hakem Yiğit Arslan’a gitsin..

Kedi gibi maç yönetti..

Biz biliriz ki hakem gördüğünü çalar, bu duyduğuna sarı kart gösterdi..

Beykan-Talha örneğinde görüldüğü gibi..

SANTRA HARİCİ

İnsan bir kere birine geç kalır

Sonra kimse için acele etmez

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!