SAKARYASPOR BOMBA GİBİ !

featured

SAKARYASPOR BOMBA GİBİ !

Sakaryaspor yeni sezon hazırlıklarına günde çift idmanla devam ediyor. Takımdaki arkadaşlık ortamı her geçen gün pekişirken teknik heyet oyunculara göz açtırmıyor

Sakaryaspor yeni sezon hazırlıklarında 4 günü geride bıraktı. Rüstemler Tesisleri’nde günde çift idman yapan yeşil-siyahlı ekibimizde moraller yüksek. Yeni transferlerin takıma her geçen gün uyum sağladığı gözlerden kaçmazken eski oyuncular yeni arkadaşlarına her konuda yardımcı oluyor. Hazırlık kampına çift idmanlarla devam eden yeşil siyahlılarımız, günün ilk antrenmanına 09:00’da başladı. Sabah idmanında koordinasyon ısınmanın ardından, dayanıklılık koşuları yapan takımımız, akşam üzeri 17:30’da başlayan çalışmada ise topla koordinasyon ısınmanın ardından 5/2 oyun oynadı ve yarı saha pas çalışması, dar alan jokerli oyunlar ile günü tamamladı. Yeşil siyahlılarımız bugün 09:00’da salonda çalışacak ve günün geri kalanında dinlenecek.

24 TEMMUZ’A KADAR RÜSTEMLER’DE

Teknik Direktör Osman Özdemir komutasında sabah akşam idman yapan yeşil-siyahlılar güç depoluyor. Kondisyon ağırlıklı çalışmalar ile güçlenen oyuncuların sahadaki performansı tam not alıyor. Oyuncularla tek tek ilgilenen teknik heyet hiçbir futbolcuya ise göz açtırmıyor. Sakaryaspor çalışmalarına bugün yapacağı idmanla devam edecek.  İlk etapta dördüncü gün çalışması dün yapıldı., Bugün ise Sabah kondisyon idmanı yapacak olan Sakaryaspor’da ilk etap hazırlıkları 24 Temmuz’a kadar devam edecek.Daha sonra iki gün izinli olacak yeşil siyahlılar Abant’a hareket edecekler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!