Sakaryaspor-Boluspor: 1-1

featured

Spor Toto 1.Ligde 34’üncü hafta maçında Sakaryapor sahasında Boluspor’u ağırladı. Ekibimiz geriye düştüğü maçta eşitliği bulsa da üstünlük golünü bulamayınca maç 1-1 sona erdi. Bu sonuçla ekibimiz ilk üç yolunda bir yara daha aldı

Sakaryaspor, Spor Toto 1.Ligde 34’üncü hafta maçında evinde Boluspor’u konuk etti. İlk yarıda rakibi önünde oyun tutturamayan, pozisyon bulmakta zorlanan ekibimiz kalesinde ise bir çok pozisyon verdi. 39’ncu dakikada defansın hatasında kazanılan penaltıda Bregu konuk ekibi öne geçirdi. Bu pozisyonda hakem, Çağlayan’a sarı kart gösterdi. Kalan bölümde başka gol çıkmayınca ekibimiz soyunma odasına 1-0 geride gitti. Özellikle hakem Mert Güzenge kararlarıyla iki takımın da tepkisini topladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda gol için ataklar geliştirdi. Yeşil-siyahlı ekibimiz bu ataların sonunda 87’de Mehmet ile eşitliği sağladı. Kalan bölümde üstünlük için bastırsa da bunda başarılı olamayınca Sakaryaspor evindeki müsabakadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Bu sonuçla ligde üst üste üçüncü maçından da galibiyet alamayan ekibimiz puanını 56’ya çıkartarak ilk üç yolunda iki kritik puan daha kaybetti.

Dk 6 Orta alanda başlayan Boluspor atağında ceza sahası önünde topla buluşan Dejvi Bregu sert şutunu kaleci Cihan kornere çeldi.

Dk 7 Köşe atışında kale sahası içerisinde Naby Oulare uçarak yaptığı kafa vuruşunu kaleci Cihan kurtardı. Direğe çarpan top oyuna geri döndü. Bu pozisyonda direğe çarpan Cihan kısa süre sakatlık yaşadı.

Dk 27 Orta alanda başlayan Sakaryaspor atağında Burak Süleyman’ın ceza sahası önünde vuruşu savunmadan döndü. Dönen topu Miloseviç tamamladı. Ters köşeye yatan kaleci Çağlar ayakları ile golü önledi.

Dk 37 Boluspor atağında Ümit Kurt’un hatasında topu kapan Berk Yıldız bir anda kaleci Cihan ile karşı karşıya kaldı. Berk Yıldız’a Çağlayan’ın arkadan müdahalesinde hakem penaltı kararı verdi

Dk 39 Penaltı kararının VAR tarafından doğrulanmasının ardından penaltı atışını kullanan Dejvi Bregu topu ağlara gönderdi.

Dk 45 Çağlayan hatası ile başlayan atakta Dejvi Bregu ceza sahası içerisine hızla girdi. Sert şutunda kaleci Cihan gole izin vermedi.

Dk 45 +3 Miloseviç’in düşürülmesi ile kazanılan serbest vuruşta topun başına Burak Süleyman ve Nalepa gelince tribünlerin ısrarı üzerine Burak Süleyman’un kullandığı atışı kaleci köşeden güçlükle kornere çeldi.

Dk 68 Oğuz Yıldırım’ın sağ kanattan yaptığı ortada kale sahası içerisinde topla buluşan Mehmet Akyüzn kafa vuruşu auta çıktı.

Dk 70 Kabongo Kasongo’nun ara pasında topla buluşan Mehmet Akyüz ceza sahası içerisinde topla buluştu. Çaprazdan sert bir vuruş yapan Akyüz’ün şutunu kaleci Çağlar güçlükle çıkardı. Oluşan karambolde sabuna topu uzaklaştırdı.

GOOOLLL Dk 87 Hakan Yavuz’un pasında topla buluşan Mehmet Akyüz yaklaşık 25 metreden yaptığı sert vuruşla topu ağlara gönderdi.

Dk 89 Dimitrov’un sol kanattan yaptığı ortada arka direkte topla buluşan Hakan Yavuz yakın mesafeden topu auta attı.

Dk 90+3 Sol kanattan gelişen Boluspor atağında Tugay Kaçar’ın ceza sahası içerisinde yakın mesafeden vuruşunu kaleci Cihan başarı ile çeldi. Top direkten döndü. İkinci pozisyonda Tugay’ın tamamladığı topu Ümit Kurt çizgi üzerinde gole izin vermedi.

Sakaryaspor-Boluspor: 1-1

Stad:Sakarya Atatürk

Hakemler: Mert Güzenge, Candaş Elbil, Mehmet Şengül

Sakaryaspor: Cihan Topaloğlu, Çağlayan Menderes (Dk 46 Mehmet Akyüz), Bülent Uzun, Oğuz Yıldırım (Dk 84 Oğuzhan Akgün), Ümit Kurt, İbrahim Has (Dk 46 Hakan Yavuz), Zdravko Dimitrov, Michal Nalepa, Deni Milosevic (Dk 46 Isaac Donkor), Burak Süleyman (Dk 90 İsmail Erdoğan), Kabongo Kasongo

T.Direktör: Taner Taşkın

Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba ,Naby Oulare, Batuhan İşçiler, Veaceslav Posmac, Tugay Kaçar, Guy-Michel Landel, Mehmet Çınar (Dk 82 Bülent Cevahir), Burak Asan (Dk 75 Abdurrahman Canlı), Berk Yıldız, Joel Ngandu (Dk 65 Furkan Demir), Dejvi Bregu

T.Direktör: Muzaffer Bilazer

Goller: Dk 39 Dejvi Bregu Pen (Boluspor) Dk 87 Mehmet Akyüz (Sakaryaspor)

SARI KARTLAR: Dk.37 Çağlayan, Dk.76 Burak (Sakaryaspor), Dk.38 Çağlar, Dk.47 Tugay, Dk.58 Zahit (Boluspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!