SAKARYASPOR GAZİOSMANPAŞASPOR CANLI

06 -12-2015 Pazar   günü SAAT 13-30  Sakarya Atatürk Stadında oynanacak olan Sakaryaspor A.Ş- Gaziosmanpşaspor   Spor Toto 3. Lig karşılaşmasını Bursa  Bölgesi Ulusal Hakemlerinden Hidayet  Yasir çimen  yönetecek. Hidayet yasir çimen’nin 1. Yardımcısı Balikesir  Bölgesi’nden Ulusal yardımcı hakem Turhan Akbaş  ile Bursa  Bölgesi Ulusal yardımcı hakemlerinden  Ata Bayrak   .Aynı zamanda Hidayet  Yasir çimen  Emniyet mensubu   Spor toto 3. Ligde orta hakemlik, hakemlik görevlerine çıkıyor.

Sakaryaspor  Bayrampaşaspor  karşılaşması‏

Sakaryaspor’un Spor Toto 3.Lig’in 18.haftasında kendi sahasında oynayacağı Bayrampaşa   karşılaşması Sakaryaspor TV’den Canlı olarak yayınlanacak.

 

Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarlar sakaryasportv resmi sayfasında konu ile ilgili detaylara ulaşabilirler.

—>>http://www.sakaryasportv.com/video-kombinede-7-mac-100-tl-kampanyasi.html

Video Kombine’de 7 Maç 100 TL kampanyası – Sakaryaspor Web Tv

Sakaryaspor’un Video Kombine kampanyasında 7 maçlık blok halinde alım yapanlar için özel bir kampanya başlatıldı. 7 iç saha maçı için 100 TL ödeme …

Sakaryaspor, Spor Toto 3.Lig’in 18. haftasında kendi sahasında Gaziosmanpaşaspor’u konuk ediyor. 6 Aralık Pazar günü saat 13:30’da başlayacak olan karşılaşma SakaryasporTV’den canlı yayınlanacak.

Detaylı Bilgi

http://www.sakaryasportv.com/video-kombinede-7-mac-100-tl-kampanyasi.html

Konuşma Sonu

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!