Sakaryaspor- Al Ahli : 1-1

featured

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Sakaryaspor, 5 Eylül’de başlayacak olan lig öncesinde 6’ıncı hazırlık maçını dün yaptı. Katar ekibi Al –Ahli ile karşılaşan temsilcimiz Rüstemler Tesisleri’nde oynan müsabaka  1-1 beraberlikle sonuçlandı

GEÇ BAŞLADI

Çimlerin uzun olması nedeni ile Sapanca’dan Rüstemler Tesisleri’ne alınan müsabaka bir buçuk saat gecikmeli olarak başlarken Sakaryaspor, mücadeleye Furkan Köse, Oğuz Yıldırım, Onur Karakabak, Çağlayan Menderes, Ümit Kurt, Ömer Can Sokullu, Serkan Odabaşoğlu, Savaş Yılmaz, Ali Özgün, Kadir, Arı ve Hurşit Taşçı ilk 11’i ile başladı. Mücadelenin ilk devresinde Sakaryaspor üstünlüğü ile geçerken her iki takımda yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince devre 0-0 bitti

GERGİN GEÇTİ

İki takımında bolca oyuncu değiştirdiği ikinci yarıya iyi başlayan konuk ekip 50’inci dakikada Kanhan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golün ardından her iki takımda oyunda sert müdahaleler yapmaya başlayınca gerginlikler yaşandı. 60’ıncı dakika çıkan tartışmada mücadeleye bir süre ara verilse de her iki takım oyuncularının sakinleşmesinin ardından müsabaka yeniden başladı.

MAÇ SONU GENE KAVGA

70’ıncı dakikada Mehmet Özdıraz’ın savunmanın arkasına attığı pasta Onur Ramazan Toprak kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu golle sonuçlandırdı. 1-1 Bu golün ardından oyunun kontrolünü yeniden Sakaryaspor alırken üst üste yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Müsabakanın bitiş düdüğü ile yine iki takım oyuncuları arasında karşılıklı gerginlik yaşandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!