SAKARYASPOR A.Ş- AL QUDS HİLAL CLUP: 2-1

featured

İKİNCİ GALİBİYETİ ALDIK 2-1
Sakaryaspor 4. Hazırlık maçında Rüstemler 1 Nolu sahada Al Qouds Hilal takımı ile karşı karşıya geldi. Daha önce Seridvan Hüseyin Ersin Stadında oynanacağı bildirilen karşılaşma zorunlu olarak Rüstemler tesislerine alınınca maçı izlemeye gelen taraftarların maçı izlemek konusunda sıkıntı yaşadıkları görülünce taraftarlar saha içerisinde belli bir bölüme alındılar ve maçı buradan izleme fırsatını buldular.

Maç öncesinde konuk takım Başkanı Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses’e Mescidi Aksa maketi hediye eredken, Gürses te konuk Başkana Sakaryaspor forması hediye etti.
İLK YARIDA SAKARYASPOR
Maçın ilk yarısında Sakaryaspor kontrollü oynayan rakibi karşısında maçın başında biraz zorlandı ama ilerleyen dakikalarda atak üstüne atak yapmaya başladı. Maçın 13. Dakikasında rakip kale önünde gelişen bir karambolde konuk takım oyuncusu topla elle oynayınca maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan murat Hacıoğlu topu üst direğe nişanlayınca Sakaryaspor bir golden oldu.

Sakaryaspor kaçan penaltıdan sonra iyice bastırmaya başladı. Maçın 33. Dakikasında soldan gelişen bir atakta Abdülkadir ceza alanı içerisinde topla buluştu ve plasesi ile kalecinin sağından topu ağlarla buluşturdu ve Sakaryaspor 1-0 Öne geçti. Golden sonra Sakaryaspor mutlak 3 Gollük pozisyon yakaladı ama gole çeviremedi. İlk yarı atılan tek golle 1-0 Sakaryaspor’un üstünlüğü ile sona erdi Maçın ikinci yarısında yapılan oyuncu değişiklikleri oyuna hareket getirdi. Maçın 73. Dakikasında Hacı Ömer ceza alanı içerisinde düşürüldü. Penaltı atışını kullanan Talha kaleciyi terse yatırarak Sakaryaspor’u 2-0 Öne geçirdi. Maçın 83. Dakikasında ceza alanımız içerisinde karambolde Ahmad farkı bire indiren golü kaydetti. Maç ta 2-1 Sakaryaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.
SAKARYASPOR A.Ş- AL QUDS HİLAL CLUP: 2-1
SAHA : Rüstemler 1 Nolu saha
HAKEMLER : Ebrar Civan-Cihat Aşık- Tamer Aktaş
SAKARYASPOR A.Ş : Hüseyin-‘ Ozan )Hasan – ( Fikret )Erdi- Canberk-( Ahmet ) Burak-( Bilal ) Zafer- Görkem ) Enes-( Anıl ) Talha- Serdar-( Furat ) Abdülkadir-( Özenç ) Murat- ( Ceyhun )Hakan( Hacı Ömer )
TEKNİK DİREKTÖR : İsmail Cem Canbaz
AL QUDS HİLAL CLUP : Ahmed- ( Kanhag )Rami- Mohammed- Tamer-( Oday) Fati- Osama- Muhammed Durwesh- Karem- Marjan- Ahmad-( Tamar ) Gatas ( Musa )
TEKNİK DİREKTÖR : Khader Obeid
GOL: Dk. 33 Abdülkadir  Dk 83 pen talha ( Sakaryaspor )Dk Amed (AL QUDS HİLAL CLUP)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!