Sakaryaspor, 6’ncı hazırlık maçında F.Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı.

featured

Sakaryaspor, lig öncesi 6’ncı hazırlık maçında Atatürk Stadı’nda Süper lig ekibi F.Karagümrük ile karşı karşıya geldi.

Sakaryaspor maça Cihan Topaloğlu, Isaac Donkor, Oğuz Yıldırım, Hurşit Taşçı, Serkan Odabaşoğlu, Hakan Yavuz, Kaıyne Woolery, Oğuz Kocabal, Burak Süleyman ve Kabongo Kasongo 11’i ile başladı. İkinci yarıda ise Furkan Köse, Mıchal Nalepa, Ozan Sol, Öağlayan Menderes, Banza Kaıanga, Sinan Kurunuş, Verat Onur Pınar, Murat Kaan Çalık ve Arif akbaş oyuna dahil oldu.

Sakaryaspor, Karagümrük karşısındamaça iyi başladı. Yeşil-Siyahlı temsilcimiz ilk tehlikeli atağında golü buldu. Kabango Kasongo’nun ara pasında Hakan Yavuz topu ağlara gönderdi ve Sakaryaspor 1-0 öne geçti.

14’ncü dakikada Karagümrük’ün yaptığı pas hatasında orta saha yuvarlağında topla buluşan Ümit Kurt, kalecinin öne çıktığını görerek şutunu çekti ve top ağlarla buluştu. Sakaryaspor bu golle farkı 2’ye çıkardı.

Konuk takım F.Karagümrük 43’ncü dakikada Mbaye Diagne’nin golüyle maçta durumu 2-1’e getirdi. Ve maçta ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya iyi başlayan taraf Karagümrük oldu. 52’nci ve 54’ncü dakikalarda Fabio Borini attığı 2 golle maçta durumu 3-2’ye getirdi.

Sakaryaspor 60’ncı dakikada Ozan sol’un golüyle beraberliği yakaladı. Serkan’ın güzel pasını iyi değerlendiren Ozan Sol ikinci yarıda oyuna dahil olarak golünü attı.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Sakaryaspor sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı.

Öte yandan maçı Atilla Karaoğlan, Oğuzhan Yiğit Karpuz ve Burak Celep yönetti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!