Sakaryaspor 56 yaşında!

featured

Sakaryaspor 56 yaşında!

Türk futbolunun mihenk taşlarından olan ve yetiştirdiği yıldızlarla adını Türkiye’ye altın harflerle yazdıran Sakaryaspor 56 yaşına girdi. Bu yılda 2.Lig’den kurtulamayan Sakaryaspor’un kuruluş yıldönümünü buruk sevinçle kutluyoruz.

17 Haziran 1965 tarihinde kurularak Türk futboluna ismini duyuran Sakaryaspor, bugün kuruluşunun 56. yıldönümünü kutluyor. Federasyon Kupasını kazanan, Avrupa kupasında mücadele ederek gururumuz olan, teknik direktöründen futbolcusuna kadar Türk futboluna sayısız yıldız yetiştiren Sakaryasporumuz yarım asrı geride bıraktı. Sakaryaspor taraftarı bu yıl da 2.Lig’den kurtulamamanın üzüntüsünü yaşarken 56’ncı yılımızı buruk bir sevinçle kutluyoruz.

ONUR VE GURURLA

Ethem Boran başkanlığında Fikret Aldinç, İsmet Kahyaoğlu, Mikail Temizel, Fuat (Bursalı), İhsan Özbek, Faruk (Mersinli), Musa Çetiner, Beşir Belat, Çarli Erdoğan, Rıfkı Manavoğlu ve Zeki Aydıntepe’den oluşan kadroyla Türk futboluna adım atan Sakaryaspor, 56 yıllık şanlı tarihinde büyük başarılara imza atarak gurumuz oldu. Öte yandan Sakaryaspor’un 56’ncı kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama yapılıp yapılmayacağı netlik kazanmadı

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!