Sakaryaspor 5 – Niğde Belediyespor 1

featured

SIRADAKİ GELSİN 5-1

TFF 2.Lig Beyaz Grup 15. haftasında Sakaryaspor ile Niğde Belediyespor Stadı’nda bir araya geldi.Karşılaşmayı Sakaryaspor 5-1 kazandı.

 Sakaryaspor, Ligde oynadığı son 3 karşılaşmayı da kazanarak rakiplerine büyük bir gözdağı verdi.

Ligde üst üste aldığı 2 galibiyet sonrası büyük moral kazanarak sahasında Niğde Belediyespor’u sahasında konuk eden Sakaryaspor karşılaşmaya hızlı başladı.

Maçın başından itibaren rakip kaleyi adeta ablukaya alan Yeşil-Siyahlı futbolcular, maçın ilk dakikasında Niğde Belediyespor defansının yaptığı hata sonrasında  topu kapan Mahir boşta olan Yasir’e verdi. Yasir ceza sahasına girdi ve yerde kaldı ancak maçın orta hakemi oyunu devam ettirdi.

Karşılaşmanın 6’ncı dakikasında gol arayan Sakaryaspor, Niğde Belediyespor ceza sahası dışından vurulan sert şut kalecinin ellerinden kaçında Sakaryaspor’da geçtiğimiz hafta gol yollarında adeta saç baş yoldurtan Mahir bu kez affetmedi ve takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Erken gelen gol sonrasında biraz daha kendi sahasına çekilen Sakaryaspor rakip takım ataklarına cevap vermeye çalışırken, maçın 16’ncı dakikasında sol tarafta topla buluşan futbolcu orta alandan bindirme yapan Seçkin’e verdiği topta ceza sahası dışından düzgün bir şut ile topu  ağlarla buluşturdu 1-1.

Hızlı başlayan karşılaşmada karşılıklı atılan gollerden sonra oyun daha çok orta saha mücadelesi içinde geçerken, maçın 38’nci dakikasında sol taraftan Ferhat’ın pasında hareketlenen Yasir defansın arkasında topla buluştu. Topu ceza sahasında bomboş bulunan Beykan’a verdi, Beykan güzel bir vuruş ile topu ağlara gönderdi ve Sakaryaspor’un soyunma odasına 2-1 üstünlükle gitmesini sağladı.

Maçın ikinci yarısına 2-1’lik üstünlükle başlayan Sakaryaspor, maçın 54’ncü dakikasında sol taraftan ceza sahasına giren Beykan yerde kaldığı pozisyona hakem penaltıyı verirken, atışı kullanan Beykan Şimşek kendisinin 2’nci takımının 3’ncü golünü kaydetti 3-1.

2 farklı galibiyeti yakalayan Yeşil-Siyahlılar sahada daha rahat bir oyun oynamaya başladı. Maçın 74’ncü dakikasında kazanılan korner atışını kullanan Beykan’ın, ceza sahasına gönderdiği topa yükselen Zafer Aydoğdu güzel bir kafa vuruşuyla skoru 4-1 yapmayı başardı.

Maçın bu skorla bitmesi beklenirken, 90’ncı dakikada güzel  paslaşmalar ile orta alanı geçen Sakaryaspor’da Murat Akın, Batuhan’a harika bir pas çıkardı. Batuhan sol çaprazda kaleciyi de geçerek bomboş pozisyonda Murat Akın’a bıraktı ve maçın skoru belirlenmiş oldu 5-1.

Sakaryaspor sahasında konuk ettiği, Niğde Belediyespor karşısında aldığı 5-1’lik galibiyetle sezonun en farklı skoruna imza atarken, aldığı 3 puanla puanını 29’a çıkararak Lider Gümüşhanespor’un hemen altında 2’nci sıraya yükselmeyi başardı.

 

Hakem: Cihan Aydın, Serdar İla, Emir Kılıçarslan, Cihan Ataş

Sakaryaspor 5 – Niğde Belediyespor 1

TFF 2.Lig Beyaz Grup 15. haftasında Sakaryaspor ile Niğde Belediyespor Stadı’nda bir araya geldi. Karşılaşmayı Sakaryaspor 5-1 kazandı.

Sakaryaspor: Ercüment Kafkasyalı, Ramazan Sal, Zafer Aydoğdu, Ferhat Yazgan, Yasir Subaşı, Talha Mayhoş (67′ Murat Akın), Serdar Ümit Deniz, Tufan Kelleci, Mahir Sağlık (59′ Batuhan Karadeniz), Beykan Şimşek, Ramazan Çevik (81′ Erçağ Evirgen)

Teknik Direktör: Engin Korukır

 

Niğde Belediyespor: Metin Uçar, Volkan Özcan (67′ Hasan Üstübücü), Taner Yılmaz, Hakan Çevik, Volkan Geyik, Seçkin Getbay (28′ Uğur Ayhan), Sefa Aksoy, Cabir Coşar, Mehmet Gürkan Öztürk (87′ Ali Akburç), Tunç Murat Behram, Emre Öztürk

Teknik Direktör: Ahmet Yavuz

 

Goller: DK 7: Mahir Sağlık (Sakaryaspor), DK 16: Seçkin Getbay (Niğde Belediyespor), DK 38: Beykan Şimşek (Sakaryaspor), DK 55: Beykan Şimşek (Sakaryaspor), DK 75: Zafer Aydoğdu (Sakaryaspor), DK 90: Murat Akın (Sakaryaspor)

Sarı Kartlar: DK 43: Mahir Sağlık (Sakaryaspor), DK 74: Emre Öztürk (Niğde Belediyespor), DK 83: Cabir Coşar (Niğde Belediyespor), DK 84: Mehmet Gürkan Öztürk (Niğde Belediyespor

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!