Sakaryaspor 3 maç için erteleme isteyecek

featured

Sakaryaspor 3 maç için erteleme isteyecek

Sakaryaspor’da Elazığspor maçı için yapılan Covid-19 testi sonucunda 10 futbolcunun korona testi pozitif çıktı. Yönetim çok sayıda futbolcunun koronaya yakalanması sonucu ligde oynayacağı 3 maç için erteleme talebinde bulunacak.

Sakaryaspor’da perşembe günü oyananacak Elazığspor maçı öncesi yapılan Covid-19 testlerinde Çağrı Ortakaya, Oğuzhan Kayar, Alişan Şeker, Mehmet Boztepe, Emirhan Civelek, Fatih Tultak ve 4 futbolcunun daha koronavirüs testleri poztifi çıktı. Sakaryaspor’da Oğuz Çalışkan, Nuri Fatih Aydın, Azad Filiz ve Devrim Taşkaya’nın koronavirüs tedavileri devam ediyordu. Takımda koronaya yakalanan futbolcu sayısı 14’e yükselmiş oldu

Konuyla ilgili Sakaryaspor kulübünden yapılan açıklamada, “Elazığspor maçı için yapılan Covid-19 testi sonucunda 10 oyuncumuz pozitif çıkmış ve karantinaya alınmıştır. 11 futbolcumuz ise temaslı görüldüğü için izolasyon süreci başlamıştır. Toplamda 21 futbolcumuz karantinaya alınmıştır” denildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!