SAKARYASPOR 3 – DENİZLİ BEL. 1

featured

Sakaryaspor 3 – Denizli Bel. 1

TFF 3.Lig 2.Grup 16. haftasında Sakaryaspor ile Denizli Bel. Sakarya Atatürk Stadı’nda bir araya geldi.Karşılaşmayı Sakaryaspor 3-1 kazandı.

6 Haftadır galibiyet yüzü göremeyen Sakaryaspor Sakarya Atatürk Stadında karşılaştığı Denizli Büyükşehir Belediyespor karşısında üç gollü bir galibiyet alarak stres attı. İlk yarının son dakikalarında penaltıdan gol bulan Sakaryaspor yine her zamanki gibi telaşa kapıldı ve bu golden 3 Dakika sonra kalesinde gol gördü. Maçın ikinci yarısında yapılan oyuncu değişiklikleri takımda bir hareket getirdi ve bilhassa Doğan Seçkin’in 1 Asist ve 1 Golüyle iyice rahatladı.

Sakarya Atatürk Stadında oynanan Spor toto 3. lig karşılaşmasında Sakaryaspor evinde konuk ettiği Denizli Büyükşehir Belediyespor karşısında önce bocaladı ama maçın ikinci yarısında gelen iki golle rahatladı ve karşılaşmadan 3-1 Galip ayrıldı. Maçın ilk dakikalarında Denizli Büyükşehir belediyespor atakları vardı ve tehlike yarattılar. Bunlardan iki tanesini kaleci Yavuz önledi. Maçın 39. dakikasında Mustafa Akgün ceza alanına girdi birlikte mücadele ettiği rakibi tarafından ittirilince maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı Mustafa Akgün kullandı ve kaleciyi ters köşeye yatırarak Sakaryaspor’u 1-0 Öne geçirdi.Bu golden üç dakika sonra Denizli B. Şehir belediyespor Ali Helvacı ile durumu eşitledi 1-1

İKİNCİ YARIDA İKİ GÜZEL GOL

Maçın ikinci yarısında Sakaryaspor atak üzerine atak tazelemeye başladı ama gol yollarında sıkıntı çekmeye devam etti. Nitekim maçın 58. Dakikasında Doğan Seçkin, Mustafa Akgün’ün yerine oyuna dahil oldu ve Sakaryaspor sol kanattan Canberk ve orta alandan Doğan Seçkin’le daha da farklı bir oyun sergileyeme başladı. Maçın 70. Dakikasında Doğan seçkin aradan Feyyazı gördü ve Feyyaz kafayla durumu 2-1 Yaptı. 82.Dakikada Mustafa Cevahir soldan uzun bir orta yaptı topa yükselen Doğan Seçkin şık bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi ve Sakaryaspor bu golle durumu 3-1 Yaptı. Geride kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Sakaryaspor uzun süren bir galibiyet hasretini bugün aldığı üç puanla bitirmiş oldu.Burhan UĞUR

TFF 3.Lig 2.Grup 16. haftasında Sakaryaspor ile Denizli Bel. Sakarya Atatürk Stadı’nda bir araya geldi. Karşılaşmayı Sakaryaspor 3-1 kazandı.

Hakem: Alper Oran, Hasan Hüseyin Tetik, Görkem Kargıage, Abdullah İnan

Sakaryaspor: Yavuz Eraydın,*** Nedim Köseoğlu,*** Fikret Topaloğlu,*** Sertaç Eren,*** Adnan Güngör** (46′ Mert Sarı*), Mustafa Cevahir **(86′ Furat Koç*), Volkan Yılmaz,**** Burak Göksel, ** Canberk Özdemir,** Feyyaz Aydil,** Mustafa Akgün** (60′ Doğan Seçkin Şavkın***)

Teknik Direktör: Önder Deniz Kolgu

Denizli Bel.: Ogün Karakaya,*** Hasan Demir,** Ahmet Yakak,*** Ahmet Aydın,*** Semih Ceylan,** Ali Helvacı**, Umut Pusat* (64′ Muhammet Yılmaz*), Samet Kumbaşı** (77′ Mustafa Tahran*), Şahin Şafakoğlu,** Yücel Yıldırım,** Hüseyin Ateş** (87′ İsmail Baydil**)

Teknik Direktör: Kenan Atik

Goller: DK 41: Mustafa Akgün (Sakaryaspor), DK 45: Ali Helvacı (Denizli Bel.), DK 72: Feyyaz Aydil (Sakaryaspor), DK 83: Doğan Seçkin Şavkın (Sakaryaspor)

Sarı Kartlar: DK 81: Muhammet Yılmaz (Denizli Bel.), DK 89: Doğan Seçkin Şavkın (Sakaryaspor)

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!