Sakaryaspor 2 fire ile başladı

featured

2021-2022 sezonunda TFF 2.Lgi Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Sakaryaspor, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etap çalışmalarına bugün başlayacak.

8 GÜN SÜRECEK

Rüstemler Tesisleri’nde ki bakım ve yenileme çalışmaları nedeni ile bu sezon hazırlıklarının tamamını şehir dışında planlayan Sakaryaspor, bugün ikinci kez Kızılcahamam’da kampa girecek. 31 Temmuz’a kadar burada çalışacak olan temsilcimiz 1 Ağustos’ta Bolu Abant’ta 3’üncü etap kamp çalışmalarına başlayacak. Yeşil Siyahlılar 9 Ağustos’a kadarda burada kalacak.

2 EKSİK

Sakaryaspor’da korona virüs testleri pozitif çıkan ve tadvi süreçleri devam eden Serkan Odabaşoğlu ve Furkan Köse kamp katılamadılar. Serkan’ın 30 Temmuz’ta kampa dahil olacağı öğrenilirken Furkan’ın karantina süreci ile ilgili henüz net bilgi verilmedi.

 

MAÇLARA AĞIRLIK

Sakaryaspor, teknik direktörü Ercüment Coşkundere , kamp çalışmalarının ilk 3-4 günü dışında geride kalan bölümlerde hazırlık maçlarına ağırlık vermeye çalışacaklarını belirterek; ‘’ Bugün itibari ile ikinci etaba başlıyoruz. Birkaç gün kondisyon programı çerçevesinde çalıştıktan sonra lige kadar en az 6 hazırlık maçı yapmayı hedefliyoruz’’ dedi.

TRANSFER ARAYIŞTA

Şuana kadar kadrosuna 17 ismi katan Sakaryapor’da yönetim özelikle sağ bek, kanat ve 8 numara pozisyonlarına takviye yapmak için görüşmelerini sürdürüyor. Yönetimin özellikle üst liglerde devam eden kamp çalışmalarının ardından kadroda düşünülmeyen oyuncularla ilgili beklentisi olduğu iddia edildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!