Sakaryaspor: 1 Bakspor: 1

featured

Sakaryaspor yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ikinci hazırlık maçını 2.Lig ekiplerinden Bakspor ile yaptı.

Sakaryaspor yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ikinci hazırlık maçını 2.Lig ekiplerinden Bakspor ile yaptı. Yeşil Siyahlılar ilk devresini 1-0 mağlup kapadığı karşılaşmadan 1-1 beraberlik ile ayrıldı.

Teknik Direktör Abdullah Ercan her iki yarıda farklı kadro ile sahaya çıkarken özellikle ikinci yarıda genç ağırlıklı bir kadro ile şans verdi.

İlk yarının 30’ncu dakikasında Ahmet Sun’un golüne engel olmayan Sakaryaspor ikinci yarıda Tevfik Köse’nin ayağından penaltı atışıyla golü buldu.

Teknik Direktör Abdullah Ercan her iki yarıda farklı kadro ile sahaya çıkarken özellikle ikinci yarıda gençler şansı buldu. Sakaryaspor’un yeni transferleri Furkan Pursak, Alpaslan Demir ve kaleci Bilal Atmaca bu karşılaşmada forma giymedi.

Sakaryaspor: Oğuz (Aykut), Ferit (Barış), Canberk(Cihat), Berkaycan(Ömer Faruk), Ümit(Ensar), Yusuf Kaan(Özgür), Serkan(Görkem), Umut (Batınay), Kaan(Tevfik), Hacı Ömer(Mehmet), Abdülaziz (Furkan-Tuğrul)

Teknik Direktör: Abdullah Ercan

Bakspor: Taha, Eyüp, Emir, Süleyman, Abdullah, Burak, Yavuz, Kerem, Mehmet, Suat, Bora

Teknik Direktörü: Bora Marangoz

Goller: Dk 30 Ahmet (Bakspor)  Dk 65 (Pen.) Tevfik (Sakaryaspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!