Sakaryanın sultanları play off’a inanıyor

featured

Sigorta Shop kadınlar birinci liginde olay off grubuna emin adımlar ile ilerleyen Generali Sigorta Sakarya Voleybol sultanları Cumartesi günü İstanbul da oynayacakları İBB maçını kazanarak, Sultanlar ligi yürüyüşüne devam edecek

Ömer Bektaş : Kazanacağız

Sakarya Voleybol spor kulübü başkanı Ömer Bektaş Cumartesi günü İstanbul Hidayet Türkoğlu spor salonunda karşılaşacakları İstanbul temsilcisi İBB’ yi yeneceklerini söyledi. Başkan Bektaş; “ Biz emin adımlar ile ilerliyoruz, çok iyi bir ivme yakaladık ve son maça kadar hep ilk 4 takım arasında geldik İBB maçını kazanarak play off grubuna gideceğiz, daha da iddialı olarak asıl hedefimiz Sultanlar ligi derim, tüm gözlümüzden geçen bu” dedi.

Çok çalıştık

Sakarya sultanlarının baş antrenörü İdris Demir “ Lig boyunca çok çalıştık, Salı günü Beşiktaş takımını geçerek sona 1 adım daha yaklaştık. Takımımda sakat, cezalı oyuncum yok, İBB yi geçip adımızı play off’a yazdıracağız” dedi.

Taraftar gidecek

Öte yandan Generali Sigorta Sakarya Voleybol kulübünden yapılan açıklamada Cumartesi günü İstanbul Hidayet Türkoğlu spor salonunda saat 16.00 da başlayacak maça Sakarya’ dan çok sayıda taraftarın geleceği belirtildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!