SAKARYANIN RUZGARI!

featured

SAKARYANIN RUZGARI!

Ilimizin futboldaki altyapi mimarlarindan biri olan Ruzgar Spor Kulubunun gectigimiz gunlerde Fenerbahceli yoneticiler ziyaret etti.

KISMET AYAKLARINA GELDI
Ruzgar Spor Kulubu Antrenoru Huseyin Sürün’ün basarili calismalari hem kendine hem de kulubune buuuk bir firsat sundu. Fenerbahcenin Sakarya Scout Sorumluluguna getirilen Sürün, bir yandan futbolcu tariyor diger yanda kulubune de futbolcu kazandiriyor. Gectigimiz gunlerde Fenerbahce Scout Sorumlusu Erol Servet Baglar, bu kulupten aldigi davet uzerine Ruzgar Spor Kulübünü ziyaret edereki, Ruzgar SK kulubunun 12 Yas grubu futbolcularini izledi. Kucuk oyuncukari cok begenen Baglar, Sakarya SK’yı Istanbula davet etti. Yarin FB yas grubuyla Sakarya SK bir hazirlik maci yapacak ve futbolcular dikkatle izlenecek. Begenilenler ise FB altyapi futbol kulubune alinacak. Antrenor Huseyin Surun, 3 yildir ucretsiz hizmet verdigini aciklarken, yaptigi girisimler sonunda Ruzgar Spor Kulubunu kurdugunu, baskanliga Hasan Aksu’nun, Baskan Yardimciligina Orhan Aydin ve Ömer Tural’ın, genel sekreterlige de ilknur Sürün’ün getirildigini belirterek, “Amacimiz, basta Sakaryasporcolmak uzere Turk futbolcular yetistirmek ki elimizde gercekten cok yetebekli futbolcular var. Bunlardan birini Antalyaspora verdik. Bir tanesini de Fenerbahce’ye vermek uzereyiz. Zaten yarin ki macin amaci da bu oyuncukarin izlenmesi” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!