SAKARYA’NIN ’ KOCAALİ AÇMABAŞI MAHALLESİNDE BÖLGENİN EN ESKİ VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR.

featured

SAKARYA’NIN ’ KOCAALİ  AÇMABAŞI MAHALLESİNDE BÖLGENİN EN ESKİ VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR.

İLİMİZ SAKARYA’NIN Kocaali ilçesinde düzenlenen bölgenin en eski voleybol turnuvasına katılacak takımların kayıtları başladı.

Kocaali Açmabaşı mahallesinde düzenlemen turnuvayla ilgili organizasyon komitesi adına açıklamalarda bulunan Batıkan Zorbey TURGUT ve Usame AKBIYIK şu ifadeleri kullandılar.

Kocaali ilçesi Açmabaşı mahallesinde “Şehit Mehmet Sarı” anısına voleybol turnuvası düzenleniyoruz.

ilçe tarihinde ve bölgede en iddialı turnuvaların geçmişte Açmabaşı Mahallesinde yapıldığını ifade eden organizasyon komitesi, Açmabaşı mahallesi “Taner Kara Spor sahasında yapılacak turnuva “Şehit Mehmet SARI” adına düzenliyoruz.

YENİ SPOR TESİSİ

Köyümüzde yapılan turnuva 25 yıldır geleneksel bir spor organizasyonu olarak sürdürüyoruz.

Bu yönüyle komşu ilerde, İlimizde ve ilçelerde tek olan voleybol turnuvası spor organizasyonu olarak ilimizin bir değer olduğuna inanıyoruz.

Geçmiş yıllarda köy statüsündeyken yaz aylarında Bölgesel takımlarının katılımıyla Açmabaşı köyü voleybol turnuvası düzenlendiğini hatırlatan organizasyon komitesi ,”Artık turnuvalarımıza komşu İllerden ve ilçelerden voleybol takımları katılım sağlıyorlar.

SPOR ALANLARIMIZ STANDARTLARA UYUYOR

Bölgemizde yapılan geleneksel turnuvalarımız için daha iyi şartlarda yararlanabileceğimiz spor alanlarına sahibiz.

GÖREVİMİZ

Ayrıca Köyümüzde şehidimiz var. Şehidimiz Mehmet Sarı adını böylesi anlamlı organizasyonlarla yaşatmak görevimiz.

 

SON BAŞVURU TARİHİ 24 HAZİRAN

Organizasyon komite yaptığı çağrıda KOCAALİ AÇMABAŞI MAHALESİNDE DÜZENLENECEK “ŞEHİT MEHMET SARI” Voleybol Turnuvasına katılmak isteyen takımların son başvuru tarihi olan 24.06.2023 gününü dikkate almalarını ifade ettiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!