Sakaryanın Klasmanda dolaşan hakemlerinin ilk yarı karnesi

featured
Sakaryanın Klasmanda dolaşan hakemlerinin ilk yarı karnesi
Karaoğlan zirvede
Futbolda ilk yarı bitti. Sakaryanın Ulusal orta hakemlerinin ilk yarı boyunca sergilediği performas ,aldığı musabakalar netleşti. TFF 1 liginde Atill aKaraoğlan 23 hakemin yer aldığı A kılasman ında yönettiği 11 karşılaşma ile sakaryanın yüz akı oldu. Aynı klasmanda yer alan Erkan Engin ise sıralamada çok gerilerde kaldı. TFF 2 lig hakemi Burak Olcar,TFF 3 lig hakemimiz Serkan Önsalda beklenen maç sayısının gerisin de kaldılar. Bizim Sakarya olarak Ulusal Orta hakemlerimizin ilk yarı yönetim karnesini MHK verileri eşlğinde sizinle paylaşıyoruz.
ATİLLA KARAOĞLAN TÜRKİYE BİRİNCİSİ
TFF 1 liginde ilk yılında Atilla Karaoğlan ilk yarıda başarılı bir yönetim performansı sergileyerek A hakemleri içinde ilk yarıda en fazla maç alan ,en iyi nota sahip hakem oldu. MHK nın ünlü gözlemci kadrosu tarafın dan izlenen Atilla Karaoğlandaki başarı çıkış sonrası MHK onu Boluda Osmanlı maçında TFF Eğitimcisi Danimarkalı Larsene izletti. O gün verdiği kararlar içinde hyer alan penaltı yorumlarında görüntüler eşliğinde haklı çıkarken eski MHK üyesi Bünyamin gezer TV deki değerlendirmesinde b u çoçuğa dikkatle bakın,verdiği penaltılara bir bakın. Bu çoçuk yakın zamanda yukarılarda olur mesajını oda MHK önüne koydu. 23 Hakem içinde 11 maç alan üç hakem içinde bir olan karaoğlanı yine aynı maç sayısı ile Onur Özü Toprak ile Serper Saka takip etti. 10 Maç ile Erkan Özdamar, Batuhan Bilgiçve Ramazan Keleş ilk yarının göze batan diğer halkemleri oldular. Atilla Karaoğlan ilk yarıda ayrıca 3 4 hakemlik görevi aldı.
KARAOĞLANIN YÖNETTİĞİ MAÇLAR (TFF 1 LİG)
Teftiş Yapı Elazığ-Hatay
G.Birliği-Giresun
Balıkesir-Ümraniye
Ümraniye -Altınordu
Osmanlı-Afjet Afyon
Altay-Altınordu
Adana Demir-Denizli
Tuzla – Urfa ( TFF 2 lig)
KUPA MAÇLARI
Sivas Belediye -Denizli
Pendik-Altınordu
Hatay-G.Birliği
ENGİN DÜŞÜŞTE
Erkan Engin bu sezon A klasmanında ligte dört,kupada iki maç alarak toplam 6 maçta kaldı. Son 1.5 ayda orta hakemlik alamayan Erkan Engin bu sürec içersinde sadece dördüncü hakemlik almakla yetindi. İlk yarıdaki bu maç sayısı Erkan Engini 23 hakemli A klasmanında ilk yarı itibariyle sıralamada 7 sırada bıraktı.
YÖNETTİĞİ MAÇLAR
Karabük-Balıkesir
Altınordu-İstanbulspor
Ümraniye – Giresun
G.Birliği -Hatay
KUPA MAÇLARI
Altay-Diyarbekir
Kırşehir-Altay
BURAK OLCARIN KARNESİ
Burak Olcar bu sezon TFF 2 ligine yükselerek önemli bir başarıya imza attı. Atilla Karaoğlanla beraber yükselen hakemler sınıfına giren Bjurak Olcar ilk yılın ,ilk yarısında biri kupa olmak üzere dört karşılaşmada düdük çalabildi. Üç dördüncü hakemlik alan Burak Olcarın maç karnesi ve yönettiği maçlar şöyle oluştu.
TFF 2 LİG
Zonguldak Kömür-Fatih Karagümrük
Sivas Belediye – Fethiye
Ankara Demir-Sancaktepe
KUPA
Gaziantep- Dersim
SERKAN ÖNSAL 5 MAÇ YÖNETTİ
sakaryanın Ulusal horta klasmanında beklene yere gelemeyen TFF 3 ligin tecrübeli hakemler sınıfında kalan Serkan Önsal ilk yarıda TFF 3 liginde 5 ve kupada 1 maç olmak üzere 6 karşılaşmada düdük çaldı. Bu yarıda Serkan Önsal ayrıca üç karşılaşmadada 4 hakem görevi yaptı. Bulunduğu klasmanda MHK den iyi maç alan Serkan Önsalın ilk yarı yönettiği maçlar şöyle sıralandı.
TFF 3 LİG
Batman Petrol- Hekimoğlu Trabzon
Ergene -Velimeşe -Tire
Düzce-Osmaniye
Karpel Karaköprü-Nevşehir
Şile Yıldız-Büyükçekmece
KUPA
Silivri-Alibeyköy
 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!