Sakaryalı “Sigoş” Gazi Koşusunda 3.oldu

featured

Sakaryalı Onur Dilmaz’ın yetiştirdiği ‘Sigoş” Gazi Koşusu’nda 3. gelerek büyük bir başarıya imza attı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen 96’ncı Gazi Koşusu’nda jokeyliğini Özcan Yıldırım’ın yaptığı “Secret Power” isimli safkan 2.31.04 dereceyle birinciliği elde etti.

Yarışta ikinciliği Müslüm Çelik’in jokeyliğini yaptığı, sanatçı Işın Karaca’nın 21 numara ile yarışan “Mucize Kız”,  üçüncülüğü Gökhan Kocakaya ile 17 numaralı Sigoş ve dördüncülüğü Halis Karataş’ın jokeyliğini yaptığı 11 numaralı Final Dance aldı.

Onur Dilbaz‘ın sahibi ve yetiştiricisi olduğu Sigoş, 18 Mayıs 2021 tarihinde Ankara’da birincilik elde ettiği Royal Abjar Koşusu (Şartlı-1) ile birlikte kariyerine ilk adımı attı. Bu mücadelenin ardından 8’i Açık koşu olmak üzere toplam 9 mücadelede İbrahim Bekiroğulları’nın antrene ettiği safkan, Çaldıran (G1) ve Preveze (A3) Koşularında Gökhan Kocakaya ile galibiyet elde etme başarısı gösterdi.

Onur Dilbaz Kimdir?

93. Gazi Koşusu’nu kazanan Kuzey Kafkasyalı’nın sahibi olan Onur Dilbaz, 42 yaşında ve çocukluğundan bu yana sahalarda ustaların yanlış ve doğrularını görerek, kendi doğrularını bulmanın peşinde olan bir yarış severdir.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!