SAKARYALI JUDOCULAR MADALYALARI AVLADI SAKARYALI JUDOCULAR MADALYALARI AVLADI

featured

Kütahya’da yapılan Ortaokullar Yıldızlar gurup eleme şampiyonasın da Sakaryalı Judocular madalyaları avladı

Kütahya’da yapılan Ortaokullular Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakalarına Sakarya damgasını vurdu.  3 altın 3 Gümüş toplamda 6 madalya almayı başaran Sakarya Judo ekipleri, 3 kategoride de Beşincilik elde etti. 2 altın 3 gümüş madalya Akdemir spor kulübü ve Arifiye HEM’den, 1 altın madalyada ise Kurucuspor kulübünden geldi. Kafile başkanlığını Judo İl Temsilcisi Bayram Akdemir’in yaptığı şampiyona da Antrenörler Mehmet Şen, Yeliz Kurucu, İbrahim Baş ise sonuçlardan memnun olduklarını ancak daha da ileriye taşımak için çalışmalara devam edeceklerini kaydettiler.e

Judo İl Temsilcisi Bayram Akdemir, Toplamda Sakarya’ya 6 madalya kazandıran sporcuları kutlarken, “başarıda önemli rol oynayan Antrenör Mehmet Şen’i, Yeliz Kurucu’yu İbrahim Baş’ı tebrik ediyorum. Ayrıca bizi yalnız bırakmayan Fatih Altunay’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

DERECEYE GİREN SPORCULAR

44 kg Feryat Gönültaş 2.
46 kg Yusuf Kantar 1.
48 kg Buse Yıldırım 2.

55 kg Ensar Topuzoğlu 2.
60 kg Sedat Durmuş 1.
66 kg Metin Var 1.

2699261 4319361 9542396

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!