SAKARYALI BOSNA FATİH’LERİ

SAKARYALI BOSNA FATİH’LERİ

3 Ekim 2015 tarihinde Bosna Hersek Mostar kentinde düzenlenen 6. Uluslararası Borsa Open Judo Turnuvasında Türkiye’yi temsil eden Sakarya Akdemir Spor Kulübü, Sakarya Arifiye HEM Spor Kulübü ve Geyve Akademi Gençlik ve Spor Kulübü Sakarya madalyalara ambargo koydu

16 Ülke 9 Madalya

Judo İl Temsilcisi Bayram Akdemir’ in kafile başkanlığında Antrenörler Mehmet Şen ve Beytullah Tatar önderliğinde turnuvaya 16 sporcu ile katılan Sakarya Akdemir Spor Kulübü, Arifiye Halk Eğitim Spor Kulübü, Geyve Akademi Gençlik ve Spor Kulübü 9 madalya ile ülkemizi ve ilimizi başarıyla temsil etti. Türkiye ile beraber 16 ülkenin katıldığı Uluslararası bu organizasyonda Sakaryalı sporcular 4 birincilik 1 ikincilik ve 4 üçüncülük ile toplamda 9 madalya kazanarak Türk Bayrağımızı göndere çekmenin onurunu yaşadı.

Sakarya Judosu çıkışta

Sakarya Judo’su Türkiye’yi aşarak kalıbına sığmıyor.Judo’nun söz sahibi ülkelerin yer aldığı uluslar arası turnuva da Türkiye’yi temsilen katılan Sakaryalı Judocular, Sakarya İl Temsilcisi Bayram Akdemir, antrenörler Mehmet Şen ve Beytullah Tatar önderliğinde Bosna’yı fethetti. Uluslar arası başarılardan başarıya koşmaya başlayan Sakarya Judo’sunu tutabilene aşk olsun. Öte yandan Sakarya bölgesi hakemlerinden Orhan Akdemir’ de bu uluslararası Borsa Open Judo Turnuvasında hakem olarak Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmiştir.

Şehitlere armağan ediyoruz

Sakarya Judo’sunu uçuran ve bugün uluslar arası organizasyonlarda tanınıp çağrılma aşamasına gelmesinde büyük emek sahibi Bayram Akdemir, “toplamda 9 madalya ülkemize güzel bir başarı kazandırdık, Madalyalarımızı gecesini gündüzüne katarak canı pahasına bizleri koruyup kollayan, güvenlik güçlerimiz asker,polis ve şehit kardeşlerimize armağan ediyoruz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!