Sakaryagücüspordan büyük hamle

featured

Sakaryagücüspordan büyük hamle

U14 serisinde Türkiye şampiyonası birinci kademede mücadele edecek olan Sakaryagücüspor hedefini büyüttü. Antrenör Çetin Çal sosyal haberleşme kanallarına yazdığı yazı çalışmaların ne kadar ciddi olduğunu ortaya koydu.

Hedeflerini U14 te Türkiye şampiyonluğu olarak belirleyen Sakaryagücüspor Antrenörü Çatin Çal’ın yazısı aynen şöyle;

“U14 takımımızın Türkiye şampiyonasında muaffak olması adına antrenman ve profesyonel takımlarla hazırlık maçı serisine hafta sonuda devam ettik.

Kocaeli birliği yenen ekibimiz, Nuriosmaniye U16 takımını yendi.  Perşembe günü Pendikspora gidiyoruz. 29 Nisanda da Bolusporla hazırlık maçı yapacağız.

Şampiyona öncesi son hazırlık maçları Gölcükspor ve son olarak Sakaryaspor’umuz la oynayıp Türkiye sıralamasına girmek adına mücadeleye başlayacağız.

Kısaca mini bir akademi ligi oynamış olup il dışı tecrübesiyle turnuvaya hazırlanıyoruz. Sakaryada var olmak Türkiye de ses getirmek ilkesiyle yolumuza devam ediyoruz. saygı ve sevgilerimle. Çetin Çal.”

kupa

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!