Sakarya’da bir ilk

featured

Sakarya’da bir ilk

Salon Hokey Turnuvası

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün imkan ve kabiliyetleriyle Sakarya’da yine bir ilk gerçekleşiyor.

Akyazı’da faaliyet gösteren Hokey takımları arasındaki Salon Hokeyi Turnuvası, 9 Mart 2020 pazartesi günü Akyazı Atatürk Spor Salonunda saat 10:30`da başlıyor.

2 gün sürecek turnuvaya toplamda 40 sporcu katılacak ve Turnuva Şampiyonu Lig usulü oynanacak müsabakaların ardından belli olacak. Turnuva sonucunda dereceye giren takımlara madalya ve kupa verilecek.

Turnuvanın Akyazı’da yapılması için yoğun çaba harcayan Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kasım Adem Altun; “Hokey sporunun Akyazı’daki gençler arasında tanınması ve yaygınlaşması için, tüm kulüplerimizi faaliyete geçirdik. Olimpik bir branş olan Hokey sporunda başarılı sporcular yetiştirmek adına elimizden gelen tüm imkanları çocuklarımızın önüne sermeye devam edeceğiz. Akyazı’nın  sadece bir kaç spor branşında değil,  tüm branşlarda adından söz ettirecek bir planlama içerisindeyiz. Çok yakın zamanda Akyazı ilçemizi Akyazı’dan çıkan başarılı sporcularla, tüm Türkiye’ye tanıtmak ilk önceliğimiz olacaktır “ dedi.

Hokey İl Temsilcisi Recep Kodalak’ta ; “Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Arif Özsoy sayesinde Sakarya’da bir ilki gerçekleştirerek hokey turnuvası düzenliyoruz. Akyazı Atatürk Spor Salonumuzda 9-10 Mart 2020 tarihlerinde birbirinden güzel nefesleri kesecek maçlar izleyeceğiz” dedi.

Kodalak ; “ Tüm ilçelerimizde Hokey branşı tanıtımı için çalışma başlattık. Çok yakında da İlimizde Hokey 1.Kademe Antrenörlük Kursu açmayı planlıyoruz. Böylelikle sağlam bir alt yapı oluşturacağız ve Profesyonel anlamda yeni Hokeyciler geliştireceğiz. İlçemizde yapacağımız bu turnuva bizlere çok şey katacaktır. Gençlerimize spor yapmaları için imkanlar oluşturmaya çalışıyoruz. Turnuvanın yapılmasını öneren ve tüm malzeme ihtiyaçlarının giderilmesinde yardımı olan ve bu uğurda bize destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze, Federasyon Yöneticilerimize ve Akyazı Kaymakamlığıza teşekkürü bir borç bilirim“  şeklinde konuştu.

 

Sakarya Erkekler Özel Salon

Hokey Turnuvası Müsabaka Programı

Akyazı Atatürk Spor Salonu

09 Mart 2020 Pazartesi

Saat 10.30 Boybeyi Spor Kulübü-Dolunay Spor Kulübü

Saat 11.30 Alaağaç Spor Kulübü-Eğitim Spor Kulübü

Saat 14.00 Açılış Seremonisi

Saat 14.30 Eğitim Spor Kulübü-Boybeyi Spor Kulübü

Saat 15.30 Dolunay Spor Kulübü-Alaağaç Spor Kulübü

10 Mart 2020 Salı

Saat 13:30 Dolunay Spor Kulübü-Eğitim Spor Kulübü

Saat 14:30 Boybeyi Spor Kulübü-Alaağaç Spor Kulübü

Saat 15:30 Ödül Töreni

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!