Büyükşehir Basket Balıkesir’i Devirdi:86-75

Büyükşehir Basket Balıkesir’i Devirdi

Büyükşehir Basket, Best Balıkesir’i 86 – 75’lik skorla mağlup etti. Terry Smith attığı 30 sayı ile maçın en skorer ismi oldu. 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 1. Ligi 4. hafta programı kapsamında Best Balıkesir ile karşılaştı. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Caner Ercan, Sean Evans, Terry Smith, Kerem Özkan ve Can Akın 5’lisi ile başlayan Büyükşehir baştan sona etkili bir maç çıkardı ve sahadan 86 – 75 galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Büyükşehir Basket 86 – Best Balıkesir 75

Maça hızlı başlayan Büyükşehir ilk periyodu 24 – 17’lik üstünlükle tamamladı. Mücadelenin 2. çeyreğinde de oyun kontrolünü elinde bulunduran Büyükşehir, ilk yarıyı 47 – 38 önde bitirdi. Maçın 2. yarısında da oyun disiplininden ödün vermeyen Büyükşehir Basket, son çeyreğe 69 – 58’lik skor avantajı ile girdi. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı son çeyrekte de çıktığı hücumlardan sayılarla dönen Büyükşehir Basketbol Takımı, maçtan da 86 – 75 galip ayrıldı. Terry Smith attığı 30 sayı ile maçın en skoreri oldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!