Sakarya Yerel Kültür Derneği merhum Canip Kaya için mevlidi Şerif okutacak

featured

Sakarya Yerel Kültür Derneği merhum Canip Kaya için mevlidi Şerif okutacak

DUALAR KAYA İÇİN

Hafta başında aramızdan ayrılan Sakarya ve Sakaryasporun sevdalısı Canip Kaya ölümünün 7.gecesinde dualarla anılacak.  Yerel Kültür Dernek Başkanı İbrahim Şahin tüm Sakaryalıları bu anlamlı buluşmaya davet ederken 22-08-2022 “Pazartesi akşamı, akşam namazı ile yatsı arasında herkesin bu manevi ortamda yanımızda olmasını bekliyoruz” diyerek mesaj gönderdi..

TAM BİR SAKARYASPOR SEVDALISIYDI

Daha önce Sakaryaspor Yönetiminde bulunan ve Yerel Kültür Derneği Başkanlığı yapan Canip Kaya, 11 Ağustos’ta geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yummuştu. İlimizin tanınmış iş insanlarından olan merhum Canip Kaya her zaman yeşil siyahlı kulübe verdiği destekle hatırlanan bir isim olarak Sakaryalılar tarafından sevilecek ve unutulmayacak.

ŞAHİN’DEN ÖNEMLİ DAVET GELDİ

Bir dönem Sakaryaspor yönetiminde Canip Kaya ile birlikte görev yapan, Eski Başkanvekili ve mevcut Yerel Kültür Derneği Başkanı İbrahim Şahin; “Sakarya için önemli bir şahsiyeti son yolculuğuna uğurladıktan sonra Mevlidini okutmak istedik. Tüm sevenlerini Pazartesi akşamı Yerel Kültür Derneği’ne bekliyoruz.” Dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!