Sakarya Voleybol’da sezon öncesi imza töreni

featured

Türkiye Kadınlar 1.Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Sakarya Kadın Voleybol takımı 22 Ekim’de başlayacak olan lig öncesinde teknik heyet ve sporcuların tanıtımı için bir basın toplantısı düzenlendi.

Voleybol Kadınlar 1. Ligi A Grubu ekiplerinden Sakarya Voleybol, yeni sezon öncesi imza töreni ve basın toplantısı düzenledi. Serdivan ilçesinde bir otelde Sakarya Voleybol oyuncuları, takımı yönetimi ve teknik ekibin basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda konuşan Kulüp Başkanı Ömer Bektaş, 2022-2023 sezonu için çalışmalara başladıklarını söyledi.

22 EKİM’DE BAŞLIYOR

22 Ekim’de start alacak Kadınlar Voleybol 1.Ligi’nde mücadele edecek Sakarya Voleybol Spor Kulübü, teknik heyet ve transferlerini tanıttı. Luxon Otel’de düzenlenen toplantıya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Büyükşehir Belediye Daire Başkanı İlhan Şerif Aykaç, Serdivan İlçe Spor Müdürü Şükrü Özkan, kulüp yöneticileri ve basın mensupları katıldı. 22 Ekim’de start alacak lig öncesinde yepyeni kadrosuyla sezona hazırlanan filenin sultanları, bu yıl şampiyonluk özlemini dindirmeyi amaçlıyor.

BAŞARILAR DİLEDİ

ASKF Başkanı Yaşar Zımba, İmza töreninde yaptığı konuşmada yeni sezonda filenin sultanlarına başarılar diledi. Başkan Zımba, “Sakarya spor şehri. Şehir olarak sporun her alanında faaliyet gösteriyoruz. Koca bir aileyiz deyip kalmayalım basketbol ve voleybol bizim şehirde en zor spor. Ömer kardeşime ve yönetimine teşekkür ediyorum. Sporcularımıza da sahip çıktıları için basınımıza teşekkür ediyorum. Umarım bu yıl hep birlikte başarıyı yakalarız” dedi.

HEDEF ÜST LİG

Sakarya Voleybol Spor Kulübü olarak hedeflerinin Sultanlar Ligi olduğunu belirten Kulüp Başkanı Ömer Bektaş, “Bizi yalnız bırakmayarak burada olduğunuz için teşekkür ediyorum. 3 senedir iyi bir yerlere getirdiğimize inanıyorum. İnşallah bu sene hedefimize ulaşmak istiyoruz. Destek veren herkese teşekkür ediyorum bu iş gönül işi, sporcularımıza başarılar diliyorum. Sonucunda mutlu bir tabloyu ortaya koyacağımda inanıyorum. Biz büyük bir aileyiz Sakarya voleybol ailesi bu sene Sakarya’da işini yaparak başarıya ulaşacaktır. Hepinize güveniyorum” ifadesini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!