Sakarya Voleybol Spor Kulübü için sponsor oldular…

featured

Sakarya Voleybol Spor Kulübü için sponsor oldular…

Sakarya Voleybol Spor Kulübü, Spor ve sporcuya katkı veren iş adamları ve kurumlarla sponsorluk protokolü imzaladı.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Liginde mücadele edecek olan, Salarya’nın voleybolda ki tek profesyonel ekibi Sakarya Voleybol Spor Kulübünün destek çağrısına, duyarlı iş adamları cevap verdi. 1. Lig parolasıyla sezona hazırlanan Sakarya Voleybol Spor Kulübü Filenin Yerli Sultanları, Kulüp Başkanı Ömer Bektaş ve takımın herşeyi başarılı ve tecrübeli antrenör İdris Demir kolları sıvadı. Antrenör İdris Demir saha da, Başkan Ömer Bektaş ise kulübe gelir elde etmek için forma reklamı ve sponsorluk için çalışmalarını Spor ve Sporcunun dostu, sosyal sorumluluk çerçevesinde duyarlı ve hayırsever iş adamı dostlarını ziyaret ederek sponsorluk protokolü için bir araya geldi.

 

Sakarya’daki çok önemli ve başarılı eserlere imza atan, kulübün ana sponsoru da olan Koç City İnşaat ve Yeni Koç Tesisleri Yönetim Kurulu Başkanı Mükerrem Koç, Sakaryaspor Eski Kulüp Başkanı ve hayırsever iş adamı Kaya Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Yaşlıca, Lider Hasar Onarım Merkezi Ortakları ve Sakarya AFD yöneticileri Kurtuluş Turna ve Önder Akçay, Erkan Sezgin Dügün&Toplantı Salonu, HacıArif Lokantası kapılarını sporcular için sonuna kadar açarak önemli bir katkı da bulunan HacıArif Lokantası sahibi Arif Yıldırım, ÖZPAŞ Marketler Zinciri sahibi Ertuğrul Öztürk, Alkanlılar İnşaat firma sahibi ve filenin sultanlarına sezon öncesi ve yeni sezonda ablalık yaparak kendilerine sahip çıkan, eski Voleybol milli hakemimiz Zeynep Alkan, Özada Sigorta Cüneyt Demir de destek çemberine katılan isimler oldu.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin büyük destekleri, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun da maddi manevi katkılarıyla sezona hazırlanan Sakarya Voleybol Spor Kulübü filenin sultanları rotasını lige çevirerek çalışmalarını hızlandırdı. Spor ve Sporcunun her daim dostu olan iş dünyasının değerli insanları şeklinde sözlerine başlayan Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş “Tüm değerli dostlarıma spora ve sporcuya verdikleri katkı dan ötürü kulübümüz ve sporcularımız teknik heyetimiz adına sonsuz şükranlarımı sunarım. El ele verip, birlik içinde Sakaryamızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. İlk önceliğimiz Fair-Play, daha sonra skorsal başarıdır. Sporcularımızın gayretli ve hırslı çalışmaları bize 1.lig hedefini göstermektedir. Teknik heyetimizin özverili bir şekilde ortaya koydukları emeklerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Biz birlikte, sponsorlarımız ile beraber büyük bir aileyiz. Sezonu Çanakkale deplasmanı ile beraber açtık. İçeride ki maçlarımız taraftarları ve spor severleri bekliyoruz. Takımımızın en çok morale ve taraftara ihtiyacı bulunmaktadır. 7. İtici gücümüz sizler olun” şeklinde mesaj verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!