SAKARYA TÜFAD’TAN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

SAKARYA TÜFAD’TAN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği ( TÜFAD) Organizasyonunda 23/10/2015   Cuma günü saat 19 30  Sakarya Süper Amatör Kümede mücadele eden takımların ve bu müsabakaları yöneten faal hakemlerin bir araya geleceği bilgilendirme toplantısı düzenleniyor. Süper amatör takımlardan 1 Yönetici ve 1’er takım kaptanı ile İl Hakem Kurulu ve müsabakaları yöneten faal hakemlerin katılacağı toplantı yarın akşam saat 19.30’da Orhangazi Kültür merkezi salonunda gerçekleştirilecek.

BAŞKAN İLAÇAN AÇIKLAMA YAPTI

Toplantı ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Tüfad İl Başkanı Tamer İlaçan “ Süper Amatör ligde mücadele eden takımlarımız ile bu müsabakaları yöneten hakemlerimizin karşılaştıkları bazı durumlar ve sıkıntılarla ilgili olarak karşılıklı olarak fikir alış verişinde bulunmak istiyoruz. Bu nedenle de konulara muhatap kişileri bir araya getirerek bundan böyle alınması gerekli önlemler ve dilekler masaya yatırılacak. Bu nedenle Tüfad olarak böyle bir organizasyonu düzenledik. Tüm takımlara ve hakemlerimize başarılı bir sezon geçirmelerini diliyoruz. “ Diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!