Sakarya Süper Amatör Play-off grubu kesinleşti

featured

Sakarya Süper Amatör Lig’de normal sezonun sonuna gelindi. Grup maçlarının ardından ilk iki sırayı alan 6 takım Bölgesel Lig’e yükselmek için tek devreli play-off etabında mücadele edecek.

Sakarya Süper Amatör Lig’de normal sezonun sonuna gelindi. Grup maçlarının ardından ilk iki sırayı alan 6 takım Bölgesel Lig’e yükselmek için tek devreli play-off etabında mücadele edecek. Play-off şampiyonu ekip önümüzdeki sezon Sakarya’yı Bölgesel Lig’de temsil etme hakkı kazanacak. Bu sezon statü gereği baraj maçı oynanmayacak.

FORMALİTEYE KALDI

Süper Amatör B ve C gruplarında normal sezon bu hafta sonu oynanacak olan maçlarla resmen tamamlandı. B grubunda Pamukovaspor ve Kocadöngelspor ilk iki sırayı garantileyerek play-off’a kalırken C Grubunda ise Karasuspor ve As Akyazıspor play-off biletini alan ekipler oldular. Bu takımlar bu hafta sonu formalite maçları ile grubu tamamladılar.

A GRUBU’NDA HEYECAN

Play-off biletlerinin kesinlik kazanmadığı A Grubu’nda grup maçlarının bitmesine 1 hafta kala ilk 2 sıra belli oldu.Karasu Aziziyespor sahasında konuk ettiği Alaağaçspor ile 1-1 berabere kalarak bitime bir hafta kala ilk ikiyi garantiledi. Grubun bir diğer iddialı ekibi Ferizli 2011 deplasmanda karşılaştığı Bekirpaşaspor 5-4 mağlup ederek adını play-off’a yazdıran bir diğer ekip oldu.

SÜPER AMATÖR PLAY-OFF
As Akyazıspor
Ferizli 2011
Karasu Aziziyespor
Karasuspor
Kocadöngelspor
Pamukovaspor
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!