Sakarya Spor Salonu Süper Lig’e Hazırlanıyor

featured

Sakarya Spor Salonu Süper Lig’e Hazırlanıyor

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanı Orhan Bayraktar, Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol Kulübü Başkanı Akgün Altuğ ve diğer yöneticiler ile birlikte Sakarya Spor Salonundaki çalışmaları yerinde inceledi.

Ankara’dan getirilen parke ve İstanbul’dan gelen potaların montajı yapıldı. Sakarya Spor Salonundaki bakım ve onarım işleri, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile  birlikte yürütülüyor.

Tahincioğlu Basketbol Süper Lig’inde ilimizi temsil eden Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol Takımı, Lig’deki 2. Sınavında Sakarya Spor Salonunda Trabzonspor ile karşılaşacak.

İl Müdürü Fatih Çelikel, Daire Başkanı Orhan Bayraktar ve Kulüp Başkanı Akgün Altuğ tüm sporseverleri 15 Ekim 2017 Pazar günü Saat 13:00’da başlayacak olan müsabakaya davet etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!