Sakarya Spor Adamları Derneği Toplantısı

featured

Sakarya Spor Adamları Derneği Toplantısı 

 

Sakarya Spor Adamları Derneği Toplantısı Yapıldı Sakarya Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki ÖZTÜRK,Başkan Yardımcısı İrfan METİN,Muhasip Hülya LÜLECİ,Yönetim Kurulu Üyeleri Ertuğrul AKGÜN,Ali KAYA Katıldığı akşam yemeğine çok sayıda gazeteci katıldı….

 

Sakarya Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki ÖZTÜRK “Uzun süredir ilimizde eksikliğini hissettiğimiz sporun içinden gelmiş değerli insanların dayanışması, kaynaşması, yardımlaşması ve spor adına güzel ortamların yaratılabilmesi, projeler geliştirilmesi ve  hayata geçirilmesi düşüncesiyle “Sakarya  Spor Adamları Derneği’ni kurma kararı aldık. Bir yıla yakın, görüş alışverişi yaptığım siz değerli, büyüklerim, arkadaşlarım ve kardeşlerime yaptığınız değerli katkılarınızdan dolayı teşekkürü bir borç bilirim. Hazırlamış olduğumuz dernek tüzüğümüzün Sakarya  Valiliği Dernekler Müdürlüğü’nden onaylanmasıyla resmen kurulmuş oldu. En kısa zamanda üyelerimizi en güzel şekilde faydalanabilecekleri, güzel bir lokale kavuşturmayı planladık. Tüzüğümüz amaçları doğrultusunda, gerekli çalışmalar ve araştırmalar yapılarak, spor alanlarında görülen eksikliklerin giderilmesi noktasında büyük gayretlerimiz olacaktır” şeklinde ifade etti.

 

 

“Sporun gereği olarak, altyapı eğitiminin çok daha önem kazandığı günümüzde, bir kulübün, varlığını sürdürebilmesi ve başarılı olabilmesi, sporcu transfer etmesinden çok sporcu yetiştirmesi ile mümkündür. Sporcu yetiştirme eğitimini dikkate almayan kulüp yönetimlerinin başarılı olmaları mümkün değildir. Günümüzde spor kulüpleri, sporcu yetiştirmeye yatırım yaparak, varlıklarını koruma, geliştirme ve etkinliklerini artırmaktadır.  Günlük başarılar elde etmenin yanında kulüplerin kendi bünyesinde sporcu yetiştirmesi ve kalıcı başarılara imza atması daha geçerli bir kavramdır. Derneğimiz bünyesinde, ilgili birimler oluşturarak, sporcu yetiştirmek amaçlı alt yapı hazırlıkları yapılacaktır. Asıl amacı dayanışma, kaynaşma ve yardımlaşma olan derneğimizin, birlikte neler yapılabilir, düşüncesinden hareketle, tüm üyelerimize ve spor camiasına hayırlı olmasını diler, hepinize yönetim kurulu adına sevgi ve saygılarımı sunarım.”

13016833_10154236821789131_945036001_o

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!