SAKARYA ŞAMPİYONU YALISPOR

featured

SAKARYA ŞAMPİYONU YALISPOR

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yurt genelinde organize ettiği ve Sakarya Caddesispor, Sakarya Akademikspor. Karasu kültürgençlikspor ile Yalıspor takımlarının katıldığı Futsal şampiyonasının Sakarya ayağında maçlar oynanan final karşılaşması ile tamamlandı ve Yalıspor takımı şampiyon olurken, her iki Karasu takımı İlimizi Türkiye Futsal şampiyonasında temsil etmeye hak kazandılar.

FİNAL MAÇI NEFESLERİ KESTİ

Yalıspor ile Karasu Kültürgençlikspor takımları arasında oynanan final maçı  nefesleri kesti. Maça hızlı başlayan taraf kültürspor oldu. Karasu Kültürspor ilk yarıda Orhan’la iki gol bulurken maçın ilk yarsının bitmesine saniyeler kala Ömer Yalıspor Faruk’la  farkı 1’e indirdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Yalıspor olurken, daha sonra  fatihle beraberlik golünü kaydetti. Bu beraberlik golüyle moral bulan Yalıspor ardı ardına bulduğu iki golle bir anda 4-2 öne geçti. Maçı bırakmayan Kültürspor Özkan ve Orhan’ın ayağından gelen gollerle beraberliğe ulaştı. Maçı bırakmaya niyeti olmayan Yalıspor Fatih ve Ersin’in golleriyle durumu 6-4’e getirdi. Maçın son dakikaları nefes keserken Kültürspor Furkan’ın ayağından gelen golle farkı tekrar 1’e indirdi. Son sözü ise Edip penaltıdan attığı golle söyledi ve takımını 7-5 öne geçirdi. Maç bu sonuçla tamamlandı. Böylelikle Karasu Yalıspor finalin galibi oldu ve Sakarya’yı temsil etme hakkı kazandı.

SAHA: Yenikent spor salonu

HAKEMLER: Suat Güz- A.Kadir Demirağ

KARASU KÜLTÜRSPOR: Resul**** Furkan*** Onur*** Orhan***Özkan*** Furkan*** Sefa**

KARASU YALI SPOR: Samet****Tolga****Erkân****Ömer Faruk**** Edip**** Fatih**** Ersin**** Onur**** Selçuk****Şevket***

12874372_868501963260283_2016805433_o

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!