“Sakarya şampiyonluk bekliyor”

“Sakarya şampiyonluk bekliyor”

Sakaryaspor Rüstemler Tesisleri’ni ziyaret eden Başkan Toçoğlu, takımın yeni Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım’a başarılar diledi. Toçoğlu, “Bu sezon yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Sakarya sizlerden şampiyonluk bekliyor. İnşallah bu sezon yeniden şampiyonluk ipini göğüsleyecek, Sakaryasporumuzu hakettiği yerlere hep birlikte taşıyacağız” dedi. Ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını da cevaplayan Başkan Toçoğlu, Ahmet Yıldırım’dan gelecek habere göre transfer yapacaklarını belirtti.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor Rüstemler Tesisleri’ni ziyaret etti. Sakaryaspor Başkanvekili Cumhur Genç ve yönetim üyelerinin yer aldığı buluşmada Başkan Toçoğlu, Teknik Direktör Ahmet Yıldırım’a başarılar dileyerek şehrin şampiyonluk beklentilerini yineledi. Ahmet Yıldırım da nazik ziyaretleri dolayısıyla Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.

 

Şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz

Sakaryaspor’un yükselişini sürdürmesi için gereken desteği sağlamaya devam edeceklerini belirterek sözlerine başlayan Başkan Zeki Toçoğlu, “Sakaryaspor’un şehrimizin bir markası olduğunu her fırsatta ifade ediyorum. Şimdi yeni bir yolculuğa çıktık. Bu şehrin tek beklentisi şampiyonluktur. Büyükşehir Belediyesi olarak takımımızın her zaman yanındayız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da takımıza destek olmaya devam edeceğiz. İnşallah bu sezon yeniden şampiyonluk ipini göğüsleyecek, Sakaryasporumuzu hakettiği yerlere hep birlikte taşıyacağız” dedi. Ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını da cevaplayan Başkan Toçoğlu, Ahmet Yıldırım’dan gelecek habere göre transfer yapacaklarını belirtti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!