Sakarya Karate Hakemlerinden Müthiş bir başarı……

Sakarya Karate Hakemlerinden Müthiş bir başarı……

Türkiye Karate federasyonu tarafından Ulusal vize ve Klasman terfi sınavları geçtiğimiz hafta sonu 19.20.21 Ocak tarihlerinde İstanbul’da yapıldı. Türkiye Karate federasyonu MHK tarafından yapılan sınavlar öncesi Dünya hakem kurulu üyemiz ilimiz hakemi Uğur Kobaş’ın önerisi, Türkiye Karate federasyonun daveti ile Dünya Karate federasyonu (WKF) hakem kurulu başkanı Javier Escalante ve hakem kurulu sekreteri Robert Hamara, Türk karate hakemlerine teorik ve pratik seminer verdiler.

Sakaryalı 21 hakemin katıldığı Vize ve klasman sınavlarından 21 hakemin de başarılı olması Sakarya Karate hakemliği için çok büyük bir başarı.

Türkiye, Avrupa, Dünya Karate federasyonları hakem kurul üyesi Uğur Kobaş “Dünya hakem kurulundan gelen arkadaşlarımın ile Türk Karate hakemliği için çok verimli olan bir hafta sonu geçirdik. Yüzde yüz başarı oranı ile 21 arkadaşımız başarılı oldular. Çok çok büyük bir başarı. Tüm arkadaşlarımı ve ailelerini tebrik ederim.

 

 ADI SOYADIÜNVANIKAZANDIĞI KUMİTE KLASMANKAZANDIĞI KATA KLASMAN
1SEVGİ ÇAKMAKU.ARASIORTA A HAKEMİKATA A
2ELMAS KAYMAZU.ARASIORTA A HAKEMİGİRMEDİ
3MEMDUH SAKARYAU.ARASIORTA A HAKEMİGİRMEDİ
5HİKMET ŞAHAU.ARASIORTA A HAKEMİKATA A
6HÜSEYİN ÇAKIRU.ARASIORTA A HAKEMİKATA B
7EMRAH KAŞKAŞMİLLİORTA A HAKEMİKATA B
8ŞEVKİ ABAKOÇMİLLİORTA A HAKEMİGİRMEDİ
9MUAMMER SAĞLAMMİLLİORTA A HAKEMİKATA A
10ENES TOPALOĞLUMİLLİORTA A HAKEMİGİRMEDİ
11NİHAL FİDANU.ARASIORTA A HAKEMİKATA B
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!