SAKARYA JUDOSU AİLE İFTARINDA

featured
SAMSUNG CSC

SAKARYA JUDOSU AİLE İFTARINDA

Judo İl temsilcisi Bayram Akdemir’in Polatlar Sultan Seki’de verdiği Judo antrenör ve eşlerine yönelik iftar da tam bir aile havası vardı

Her yıl geleneksel hale gelen Sakarya Judosu İftar >Programı bu yılda Polatlar Sultan Seki’de gerçekleşti. Judo Sakarya İl temsilcisi Bayram Akdemir’in üstlendiği İftar Yemeğine Judoya hizmet veren il ve kulüp antrenörleri ve judoya hizmet veren isimler katıldı. Öte yandan Akdemirspor kulübü branş antrenörleri de yer aldı. Tam bir aile havasında gerçekleşen iftar programının ardından çay sohbetleri de Serdivan Belediye Çay Bahçesinde yapıldı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programında konuşan Judo İl Temsilcisi Bayram Akdemir, tüm antrenörleri özverili çalışmalarından ötürü kutlayıp, katılımlarından dolayı teşekkür ederken, tüm İslam aleminin Kadir Gecesini de kutladı. Antrenörler aileleriyle katıldığı programda kaynaşma ve dayanışmada hat safhadaydı.

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!