Sakarya İl Karması Erkek Takımı Çeyrek Finalde

Sakarya İl Karması Erkek Takımı Çeyrek Finalde
27-29 Aralık 2019 tarihleri arasında 8 grup Merkezinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Grup müsabakalarında , bir üst tura çıkan takımlara madalya ve başarı belgeleri verildi.
İlimizde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (AnaLig) Hentbol Marmara Grup Müsabakaları sona erdi. Sakarya İl Karması Hentbol erkek takımı gruptan birinci olarak çıktı.
Kızlar kategorisinde A grubunda Bursa, Edirne, Sakarya, Balıkesir, B grubunda İstanbul Anadolu, Kocaeli, Tekirdağ, Çanakkale, C grubunda ise İstanbul Avrupa, Kırklareli ve Yalova İlleri Hendek Yeni Spor Salonunda, erkekler kategorisinde A grubunda İstanbul Anadolu, Çanakkale, Bursa, Edirne, B grubunda İstanbul Avrupa, Tekirdağ, Yalova, Balıkesir, C grubunda ise Kocaeli , Sakarya ve Kırklareli İlleri ise Yenikent Spor Salonunda başarı aradı.
İlimizde 3 gün süren AnaLig Hentbol Marmara Grup müsabakaları sonrasında Sakarya İl Karması erkek takımı birinci olarak gruptan çıkarken, kız takımı ise gruptan çıkamadı. Sakarya İl Karması Erkek takımı , 28 Şubat 2020-01 Mart 2020 tarihleri arasında Manisa’da düzenlenecek olan  AnaLig Çeyrek Final Hentbol Grup müsabakalarında temsil edecek.
Yenikent Spor Salonunda düzenlenen erkekler madalya ve ödül töreninde başarılı olan İller ödüllerini Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Özgür, Aygün, Yenikent Spor Salonu İsmail Yılgın , Hendek Yeni Spor Salonunda düzenlenen kızlar madalya ve ödül töreninde ise Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıcı ile diğer yöneticiler İl takımlarına ödüllerini takdim ettiler.
Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ; “İl Müdürlüğü olarak, İlimizde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Marmara Grup Müsabakalarına en iyi şekilde ev sahipliği yaptık.  Sakarya İl Karması erkek Hentbol takımımızın birinci olarak gruptan çıkması da bizleri ziyadesiyle memnun etti.  Sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, Çeyrek Final Müsabakalarında şimdiden başarılar diliyorum “ şeklinde konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!