Sakarya Derbisi Karasuspor’un 3-0

Bölgesel Amatör Lig’de ikinci yarının ilk maçında iki temsilcimiz Sakarya derbisinde karşı karşıya geldi. Karasuspor ligde kalma yarışında büyük önem arz eden karşılaşmada Adapazarıspor’u kendi sahasında konuk etti.

ALİ KAFADAR DAMGA VURDU

Karşılaşma’nın 20’inci dakikasında Karasuspor’da Ali Kafadar kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Ercan’nın müdahalesi ile Ali’nin yerde kaldığı pozisyonda müsabakanın hakemi Samet Tükenmez penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını gole çeviren Ali Kafadar sarı kırmızılıları 1-0 öne geçirdi.

Bu golün ardından rakip kaleye ataklarını arttıran Karasuspor’da 31’inci dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Ünal, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi 2-0. Oyunun kontrolünü eline alan ev sahibi ekip ilk yarının son dakikalarında Ali Kafadar’ın alda at dercesine verdiği pasla Özgür rahat pozisyonda topu ağlara göndererek takımını 3-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skor ile sona erdi.

İkinci devrede Karasuspor 3-0’ın verdiği rahatlıkla oynarken Adapazarıspor’un farkı azaltma çabaları sonuçsuz kaldı. Mavi Beyazlılar yakaladıkları pozisyonlardan faydalanamayınca karşılaşma 3-0 Sarı Kırmızılıların üstünlüğü ile sona erdi. Sakarya derbisinden 3-0’lık galibiyet ile ayrılan Karasuspor puanını 19’a çıkartırken Adapazarıspor ise 15 puanda kaldı.

 

Saha:Karasu Stadı

Hakemler: Samet Tükenmez, Ali Rıza, Mertcan Yılmaz

Karasuspor:Serdar***, Furkan***, Kaan***, Volkan***, Tolga** (Orhan**) ,Muhammet**, Hacı Bilal **(Berkan*), Ruhi***, Özgür***, Ali***, Ünal***(Özkan*)

Antrenör:Fikri Yılmaz

Adapazarıspor:Ercan*, Tarık*, Yaser**, Semih** (Furkan KK), Oğuzhan**, Hakan*(Taha*), Oğuz**, Sami**, Mert*(Rıza*), Cevat**, İshak*

Goller: Dk 21 Ali Kafadar (Pen), Dk 31 Ünal,  Dk 43 Özgür (Karasuspor)

Kırmızı Kart: Furkan Dk 84 (Adapazarıspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!