google-site-verification=DwXVkcluzGLxMq4UIQlvsnlRRj0S0ss1stL5tYnBhos
Sakarya Derbinin Kazananı Hendekspor Oldu 3-1
Bölgesel bölgesel amatör ligi 9. grupta Sakarya derbisinde Arifiye Kalaycıspor ile Hendekspor karşı karşıya geldi. Ligde 10 puanı bulunan Hendekspor, 1 puanı bulunan Arifiye Kalaycıspor’un konuğu oldu.
Maç karşılıklı ataklarla başladı. Maçın 35. dakikasında Serdar Sağın’ın kaydettiği golle Hendekspor 1-0 öne geçti. Maçın 44. ncü dakikasında Hendekspor lehine mutlak penaltı pozisyonunu devam ettirdi. Maçın ilk yarısını Hendekspor 1-0 önde bitirdi. Maçın ikinci yarısı karşılıklı ataklarla başladı. 72. dakikada Hendekspor Gökhan Ünver’in kaydettiği muhteşem golle farkı ikiye çıkardı. Bir dakika sonrasında Serdar Sargın kendisinin ikinci takımının 3. Golünü kaydetti ve Hendekspor farkı üçe çıkararak skoru 3-0 yaptı. 3-0 geriye düşen Arifiye Kalaycıspor Samet’in kaydettiği golle farkı ikiye düşürdü. Maçta başka gol olmayınca Hendek spor Sakarya derbisini 3-1 kazanarak 3 puanla kapatarak yoluna devam etti.
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Sakaryaspor Kulübü Başkanı Hüdaverdi Bahadır maçı Hendekspor taraftarları ile birlikte izledi.
Başkan Babaoğlu, “Hendeksporumuz 7 maçta elde ettiği 4 galibiyet ve bir beraberlikle bizleri mutlu etti. Biz futbolcularımıza ve teknik ekibe güveniyoruz. Her zaman yanlarında olacağımızı söyledim. Alınan bu galibiyetler Hendek’e çok yakışıyor, Hendekliyi mutlu ediyor. Hendekspor, Hendek’in markasıdır. Bu markanın en iyi yerde olup Hendek’i temsil etmesi adına elimizden gelen gayretleri arttırarak devam ettireceğiz” dedi
Başkan Babaoğlu, ev sahibi Arifiye Kalaycı Spor yönetimine ve taraftarlarına da teşekkür etti.
Maç sonunda Hendekspor Kulübü Başkanı Adil Karabulut “Beklediğimiz bir galibiyetti. Geçtiğimiz hafta hiç beklemediğimiz bir beraberlik aldık. İnşallah bundan sonra ilk devrenin sonuna kadar bütün maçlarımızı alacağız. Şampiyonluğun en büyük favorisi Hendekspor. Bugün aldığımız galibiyetten dolayı Sporcularımızı ve Teknik heyetimizi kutluyorum” ifadelerine yer verdi.
Arifiye Kalaycıspor: 1 Hendekspor: 3
Hakemler: Hakan Tezcan, Samet Kurt, Muhammed Furkan Kaya, Emrah Asil Büyükyıldırım
Stad: Kalaycı
Arifiye Kalaycıspor: Haluk, Muhsin, Yıldıray, Kerem, Melih, Murat, Mustafa(Enes Badun), Özkan, A. Samet, Burak, Senad(Enes)
Antrenör: Metin Akçiçek
Hendekspor: Osman, İsmail Hakkı, Kadir(Enes), Hakkı, Fatih, Errad, Mehmet, Serdar, Gökhan Ünver, Doğukan(Emrah), Gökhan Demir(Emrecan)
Antrenör: Sami Bağdatlı
Goller: Dk. 74 Samet (Arifiye Kalaycıspor), Dk. 35, 73 Serdar, Dk. 72 Gökhan Ünver (Hendekspor)
İlgili Haberler
Akhisarspor ilk 2 maçında 16 gol yedi
Ferizli 2011 Spor Kulübü Hazırlık Maçında Galibiyetle Ayrıldı
Hendekspor, Yeni Sezona Ersin Sarı İle Hazır
Ferizli 2011 Spor Kulübü, Transfer Çalışmalarında 16 Yeni Oyuncu İle Anlaştı
Ferizli Nereye koşacak ?
2024-2025 Sezonu Bölgesel Amatör Lig Grupları Belirlendi